Mi jut eszetekbe erről a cipőről? Tetszik?
Nem egy szokványos darab, kíváncsi lennék a véleményekre.
Mindkét változatot megvettem. Szerintem formabontó ês egyszerű formavilággal rendelkezik, letisztult valamint futurisztikus hatást kelt.
25f
Hat nekem nagyon de nagyon nem tetszik. Számomra olyan hatása van, az elsőnek főleg mint egy zsáknak, a másodiknak meg mint egy tolltartónak.
Ha ilyet látnék az utcán eléggé kiröhögném magamban az illetőt.
A futurisztikus irány az nagyon ott van, nekem nem jön be, bár egyébként egy-két átalakítással szerintem mesebeli tündér-cipőcske is lehet. :D
Ilyenkor elgondolkozok,hogy aki ilyet vesz az mi a bánatnak akar ilyen módon kitűnni a cipőjével. Az ember ezer módon kitűnhet a tömegből,miért kell ehhez egy rusnya cipőt felhúznia,ráadásul ilyen irreális áron?
"Szerintem formabontó ês egyszerű formavilággal rendelkezik, letisztult valamint futurisztikus "
Ne haragudj,de ez nettó baromság és egy tudálékos,ízlésficamos meglátás,attól,hogy valami sz.r és szépen fogalmazod meg, még sz.r marad.
Tutyi? Definiálnád nekem a cipőt, mint olyat? A Nike hivatalos álláspontja szerint is cipő, a talprész kiképezése és rendeltetése alapján is cipő. Olybá tűnik ez cipő lesz…
És nem magyarázom túl, nekem ez a meglátásom, a véleményem. Had tudjam már jobban miről mit gondolok… Elképesztő a sötétség.
"És nem magyarázom túl, nekem ez a meglátásom, a véleményem. Had tudjam már jobban miről mit gondolok… Elképesztő a sötétség."
Evidens,hogy ez a te véleményed, éppen azért tettél fel kérdést,hogy mit szólunk hozzá. Hát ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!