Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi jut eszetekbe erről a...

Mi jut eszetekbe erről a cipőről? Tetszik?

Figyelt kérdés

Nem egy szokványos darab, kíváncsi lennék a véleményekre.

[link]

[link]

Mindkét változatot megvettem. Szerintem formabontó ês egyszerű formavilággal rendelkezik, letisztult valamint futurisztikus hatást kelt.

25f

#Nike #Sneaker #goth ninja #Nike air moc
2017. jún. 18. 15:01
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
81%
Szia. Ne haragudj, de ez nem cipő hanem egy tutyi vagyis kettő. Jó drága tutyik, de nincs bennük semmi extra szerintem. A tutyik ilyenek.
2017. jún. 18. 15:05
 2/32 anonim ***** válasza:
12%
Szocreál
2017. jún. 18. 15:16
 3/32 anonim ***** válasza:
72%

Hat nekem nagyon de nagyon nem tetszik. Számomra olyan hatása van, az elsőnek főleg mint egy zsáknak, a másodiknak meg mint egy tolltartónak.

Ha ilyet látnék az utcán eléggé kiröhögném magamban az illetőt.

A futurisztikus irány az nagyon ott van, nekem nem jön be, bár egyébként egy-két átalakítással szerintem mesebeli tündér-cipőcske is lehet. :D

2017. jún. 18. 17:10
 4/32 anonim ***** válasza:
76%

Ilyenkor elgondolkozok,hogy aki ilyet vesz az mi a bánatnak akar ilyen módon kitűnni a cipőjével. Az ember ezer módon kitűnhet a tömegből,miért kell ehhez egy rusnya cipőt felhúznia,ráadásul ilyen irreális áron?

"Szerintem formabontó ês egyszerű formavilággal rendelkezik, letisztult valamint futurisztikus "

Ne haragudj,de ez nettó baromság és egy tudálékos,ízlésficamos meglátás,attól,hogy valami sz.r és szépen fogalmazod meg, még sz.r marad.

2017. jún. 18. 18:00
 5/32 anonim ***** válasza:
65%
"Szerintem formabontó ês egyszerű formavilággal rendelkezik, letisztult valamint futurisztikus hatást kelt." - felesleges így túlmagyarázni, egyszerűen csak ronda. Kész. Olyan, mint azok a gyógyfürdőkbe kötelező kis kék zsákocskák, amiket az utcai cipődre kell ráhúzni, csak ezek feketék
2017. jún. 18. 18:32
 6/32 anonim ***** válasza:
44%
Csak azért mert Nike, még nem lesz jól kinéző is a cipő, de látom csak egy tipikusan olyan ember vagy, akinek túl sok a pénze és ilyenekre költi
2017. jún. 18. 18:34
 7/32 anonim ***** válasza:
64%
Ez nem cipő, hanem mamusz. Nem lenne nagy véleményem arról, akit ilyenben látok lófrálni az utcán.
2017. jún. 18. 18:55
 8/32 A kérdező kommentje:

Tutyi? Definiálnád nekem a cipőt, mint olyat? A Nike hivatalos álláspontja szerint is cipő, a talprész kiképezése és rendeltetése alapján is cipő. Olybá tűnik ez cipő lesz…

És nem magyarázom túl, nekem ez a meglátásom, a véleményem. Had tudjam már jobban miről mit gondolok… Elképesztő a sötétség.

2017. jún. 18. 19:27
 9/32 anonim ***** válasza:
69%

"És nem magyarázom túl, nekem ez a meglátásom, a véleményem. Had tudjam már jobban miről mit gondolok… Elképesztő a sötétség."

Evidens,hogy ez a te véleményed, éppen azért tettél fel kérdést,hogy mit szólunk hozzá. Hát ezt.

2017. jún. 18. 19:48
 10/32 anonim ***** válasza:
64%
Nem értem, valaki minek tesz fel véleménykérő kérdést, ha azokat a véleményeket nem bírja elviselni, amik nem egyeznek az övével. Elképesztő ez a sötétség
2017. jún. 18. 19:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!