Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Körülbelül mennyiből jönne ki...

Körülbelül mennyiből jönne ki egy TELJES ruhatár csere?

Figyelt kérdés

Középkategóriás ruhákkal. (Bershka, Sinsay, H&M, New Yorker... )

19/L

2017. jún. 17. 23:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ja és nekem jó spórolás volt egy kardigán [link] ráveszed egy pólóra/trikóra és máris olyan meleg mint egy hosszú ujjú, gyakorlatilag nincs hosszú ujjú ruhám mert csak télen hordanám őket inkább veszek egy ujjatlant és nyáron magában, télen kardigánnal hordom.
2017. jún. 18. 23:34
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a te szüleiddel van a gond, hanem a többi gyerekével. Én szegénységben nőttem fel és nem is az zavart, h nekem kevés ruhám van, hanem hogy a többi csinos lány mellett "elveszek". Egyébként a kérdésedre válaszolva: először elég két farmert venni és mellette sok nyári felsőt. Azokat viszonylag olcsón be lehet szerezni; én akkoriban turiban vásároltam, sok jó cuccot lehet ott találni...
2017. jún. 19. 01:05
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok választ, ez a kardigános jó ötlet, inkább veszek 1-2 olyat, mint több hosszúujjút. Neten nézegetem a weboldalakat, most vannak nagy leárazások (reserved, sinsay, h&m). Rendeltem 3 szoknyát, pár felsőt, és egy ruhát eddig :) Próbáltam olyan szoknyákat venni, ami télen, vastagabb harisnyával sem néz ki rosszul.
2017. jún. 25. 20:05
 14/16 anonim ***** válasza:

Attol függ mit szeretnél csinálni.. Iskolába pl nem kell annyira kioltozni,de ha dolgozni akarsznaz is kérdés mit. 150 200at mondok. En egyebkent a cundat szeretem nagyon

Meg a helyi kinaiban talalok jókat.ott van 10 százalék kedvezményem,mert egyszer 15e felett vasaroltunk.

2017. júl. 1. 20:55
 15/16 anonim ***** válasza:
2017. júl. 2. 08:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Ugyan azt írtad, hogy középkategóriás ruhákat szeretnél, nézz be a turikba szerintem. Ha szerencséd van fillérekért vehetsz olyan cuccokat, amiket nem látsz minden második emberen.
2017. júl. 10. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!