Fogyás utáni ruhatár csere mennyibe kerül?
Először is,gratulálok,a pénz egy ilyennél már másodlagos,a legtöbb embernek akaratereje sincs.
Én a helyedben addig csak olcsóbb darabokat vennék,amíg el nem érném a kívánt súlyt.Utána pedig a határ a csillagos ég,amit rá lehet költeni.Figyeld a leárazásokat a nagyobb plázákban,van különböző szezonális és külön külön újságoknak kuponos akciós napok.Így sokkal jobban megéri.Én egy olyan csaj vagyok,aki szeret vásárolni,így tisztában vagyok vele,hogy milyen üzletek vannak,hol mi és mennyiért kapható pl.Ha már pláza,akkor a Zarában nagyon jó férfias cuccok vannak pl,ott nem nagyon van akció,de szerintem megéri.H&M,C&A,Tom Tailor,Tommy Hilfrigel,Saxoo London,Skandinávia,sportruházati boltok.Ezekben általában van akció,vagy akár egyet fizetsz,kettőt kapsz.
Vigyél magaddal egy jó ízlésű csajt,aki segít.
Gratulálok!! szép teljesítmény.
Ha ez még nem a végleges forma, én a helyedben átalakíttatnám a jelenlegi ruhákat, ha van oylan ismerősi körben, aki megcsinálná. A legtöbbet elég egyszerű, sok nő simán megcsinálja, legalább annyira, hogy átmenetileg jól nézzen ki. Pl. ingekből, nadrágokból lehet néhány számot csalni így. Pólókat meg addig olcsóbbakat vennék, nem baj, hogy hamar tönkremennek, hátha gyorsan fogysz még. :)
Hol laksz amúgy? én ilyen nagyobb bevásárlást outletben szoktam, nagyon sokszor van 2+1 akció, nagyobb kedvezmények.
turira gondoltálmár?pl háda?
én ott cserélem mert még fogyok :) csak én lány vagyok...
gratula
90 szerintem tök jó lenne :) gratulálok
olcso ruha pl H&M
Szia!
Gratulálok és további kitartást kívánok.
Én több lépcsőben váltottam a ruhatáram. Először csak bevetettem a ruháimból. Aztán csak a ránk következő szezonra vettem ruhát.(pl: tavasszal már nem vettem télit, csak ha leárazás volt)
Én is a márkás vállfást ajánlom HÁDA Kft. üzleteit. Sokszor van akció és márkásak, van, hogy senki sem hordta még.
Aztán persze vannak ilyen Glamour napok (ez most volt), Joy napok, ez májusban lesz.
Plázákban véve kb. 150ezer, turiban: 70+az öltöny
Ne egyszerre akarj megvenni mindent, inkább többször térj be nézelődni.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!