Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fogyás utáni ruhatár csere...

Fogyás utáni ruhatár csere mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Szóval, 20 éves vagyok, jóformán egész életembe kövér voltam. 127 kgról keztem a fogyást, most vagyok 108 és a cél olyan 90 kg. Viszont már most nagy rám elég durván az összes ruhám. Tegnap mentem egy vizsgára, hát az öltönyöm is nagyon hülyén állt. Szóval lényegében a cipőimtől eltekintve minden ruhadarabomat le kell cserélni. Mennyiből lehet egy ilyet kihozni? Amire szükségem van nagyjából: 10-15 póló, 10 ing, 2-3 farmer, 3-4 rövid nadrág + egy teljes öltöny. Ez lenne az igény körülbelül. Ha esetleg még valaki azt is megmondaná, hogy hol érdemes nekirugaszkodni egy ilyen bevásárló turnénak, megköszönném. :)
2013. ápr. 29. 19:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Először is,gratulálok,a pénz egy ilyennél már másodlagos,a legtöbb embernek akaratereje sincs.

Én a helyedben addig csak olcsóbb darabokat vennék,amíg el nem érném a kívánt súlyt.Utána pedig a határ a csillagos ég,amit rá lehet költeni.Figyeld a leárazásokat a nagyobb plázákban,van különböző szezonális és külön külön újságoknak kuponos akciós napok.Így sokkal jobban megéri.Én egy olyan csaj vagyok,aki szeret vásárolni,így tisztában vagyok vele,hogy milyen üzletek vannak,hol mi és mennyiért kapható pl.Ha már pláza,akkor a Zarában nagyon jó férfias cuccok vannak pl,ott nem nagyon van akció,de szerintem megéri.H&M,C&A,Tom Tailor,Tommy Hilfrigel,Saxoo London,Skandinávia,sportruházati boltok.Ezekben általában van akció,vagy akár egyet fizetsz,kettőt kapsz.

Vigyél magaddal egy jó ízlésű csajt,aki segít.

2013. ápr. 29. 19:42
 2/10 anonim ***** válasza:

Gratulálok!! szép teljesítmény.

Ha ez még nem a végleges forma, én a helyedben átalakíttatnám a jelenlegi ruhákat, ha van oylan ismerősi körben, aki megcsinálná. A legtöbbet elég egyszerű, sok nő simán megcsinálja, legalább annyira, hogy átmenetileg jól nézzen ki. Pl. ingekből, nadrágokból lehet néhány számot csalni így. Pólókat meg addig olcsóbbakat vennék, nem baj, hogy hamar tönkremennek, hátha gyorsan fogysz még. :)

Hol laksz amúgy? én ilyen nagyobb bevásárlást outletben szoktam, nagyon sokszor van 2+1 akció, nagyobb kedvezmények.

2013. ápr. 29. 19:48
 3/10 anonim ***** válasza:

turira gondoltálmár?pl háda?

én ott cserélem mert még fogyok :) csak én lány vagyok...

gratula

2013. ápr. 29. 19:53
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek a választ, hihetetlenül motiváló elképzelni magam önbizalomdúsan, jól öltözötten. Eddig kínszenvedés volt bemenni bármilyen ruha boltba, most meg alig várom, hogy elérjem a végleges súlyomat, aztán minden megspórolt pénzemet ruhákra költsem. :D Eddig csak hosszú ingekben jártam, hogy eltakarják a férfi létemre nagy fenekem. Hihetetlenül szar volt. :/ Egyébként szerintetek 192 centihez hány kiló az ideális? 90-100 között már megfelel, nem? Pesti vagyok szerencsére, szóval a premier outlet lehet nem lenne rossz ötlet. :)
2013. ápr. 29. 19:54
 5/10 anonim ***** válasza:

90 szerintem tök jó lenne :) gratulálok

olcso ruha pl H&M

2013. ápr. 29. 20:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha mutatsz képet, akár privátban, objektív véleményt tudok adni. Nem csak a kiló számít. Volt barátom például 100 kg körül mozgott, de egyáltalán nem volt kövér (meg nem is gyúrt). Van akin már 90 is soknak tűnik. (mondjuk ott nagyrészt háj van, ami meg ugye könnyebb) (2. voltam)
2013. ápr. 29. 21:21
 7/10 A kérdező kommentje:
AZ a baj, hogy most még kövér vagyok és tudom is. viszont 3 hónap múlva nem leszek az, és ezt biztosan ki is jelentem, mert ha egyszer valamit komolyan eldöntök magamba azt ha belepusztulok is, de megcsinálom. :) Na majd akkor küldök képet. ;)
2013. ápr. 29. 21:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Gondoltam, hogy még nincs meg az álomalak, de ebből már lehet következtetni, hogy mennyi plusz van még. 5-10, vagy 20. de természetesen majd kíváncsi leszek az eredményre. Kitartást :)
2013. ápr. 29. 23:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Jajj, és a turi tényleg jó ötlet, írta valaki. Legalább az "átmeneti ruháknak", de nagyon jó cuccokat lehet kifogni. Csak lehet ez egy pasinak nagyon macerás, mindig járkálni utána, a halomból kiszedni ami méret, meg még jól is nézzen ki...De esetleg ha van oylan hely, ahol segítőkészebbek, megkérheted őket, hogy segítsenek méretet keresni, vagy eleve tegyenek külön olyan méretet, ha belebotlanak és mondjuk köv. héten bemész. Felénk szoktak ilyet csinálni. :) volt már, hogy engem is megkértek az eladók, hogy ha úgyis átnézem, rakjam már ki oldalra a nagy méretűeket, mert van néhány visszatérő vevő, aki azokat keresi.
2013. ápr. 29. 23:30
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Gratulálok és további kitartást kívánok.

Én több lépcsőben váltottam a ruhatáram. Először csak bevetettem a ruháimból. Aztán csak a ránk következő szezonra vettem ruhát.(pl: tavasszal már nem vettem télit, csak ha leárazás volt)

Én is a márkás vállfást ajánlom HÁDA Kft. üzleteit. Sokszor van akció és márkásak, van, hogy senki sem hordta még.

Aztán persze vannak ilyen Glamour napok (ez most volt), Joy napok, ez májusban lesz.

Plázákban véve kb. 150ezer, turiban: 70+az öltöny

Ne egyszerre akarj megvenni mindent, inkább többször térj be nézelődni.

Sok sikert!

2013. ápr. 30. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!