Suli kezdés előtti ruhatár csere, ötletek? Premiere outlete vélemények?
Menj az Arénába, ott a legnagyobb a választék.
Egyszerűen járd körbe az egészet, keress leárazásokat, menj be sok üzletbe, és ami igazán tetszik azt vedd meg. Nem nagy dolog. Bár ahogy kivettem abból, amit írtál, te ezzel együtt menőbben is akarsz öltözködni. Akkor viszont kifejezetten a Retróba, meg ezekbe menj, azok most menők, meg vegyél ilyen gumiórát, egyszerűen lesd el a többi nagymenőtől...
Ja, és szerintem tök fölösleges lecserélni a ruháidat, egyszerűen csak selejtezz, én is azt tettem. Selejteztem a kiegészítőim és a ruháim között is, és ami nem kellett, azt odaadtam egy hátrányosabb helyzetű barátnőmnek. És csak vegyél a többihez új ruhákat, fölösleges az összes pénzt elkölteni, csak azt vedd meg, ami tetszik, és kész.
bocsi, ha hülyén fogalmaztam, vagy valami
15/L :D
degáz...utálom az ilyen gondolkodású embereket...és már ennyi idősen, jó úton haladsz a (inkább nem mondom)
Ennyi pénzt SOKKAL értelmesebb/értékesebb dolgokra is lehet(ne) fordítani, még ha otthon nagyon sok is van, akkor se kell el ur ni feleslegesen.
amúgy a drasztikus változtatások nem sok jót eredményeznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!