Körülbelül mennyiből jönne ki egy TELJES ruhatár csere?
Középkategóriás ruhákkal. (Bershka, Sinsay, H&M, New Yorker... )
19/L
Kabátok 15k körül vannak, nadrágok 8k, pólók 3k, pulcsikat szintén 8k körül láttam.
Amúgy van a h&m nek honlapja nézd meg. De a hirtelen teljes ruhatárcserét értelmetlennek tartom, apránként cseréld le a dolgaidat.
Amúgy nagyon nem mindegy milyen mennyiségű ruhára gondolsz.
Öcsémnek akinek van 2 hosszú és 2 rövid farmere, minden napra egy pólója és két pulcsija jóval olcsóbb projekt lenne mint nekem.
ez a 30ezer, hogy jött?
el nem tudom képzelni!
Attól függ, milyen ruhatárad van, mik az igényeid. De biztos, hogy több százezer Ft. Én is kicsit parázok emiatt, rászántam magam egy komolyabb diétára, egy-két méretet biztos fogyni fogok. Már télen sem vettem komolyabb darabokat, és most nyárra is csak minimálisan, olcsóbb dolgokat vásárolok, amiket nem sajnálok majd kidobni.
Eddig komolyan sokáig azért nem álltam neki a diétának, mert sajnáltam megválni a nehezen összeszedett, szép daraboktól. Én idősebb vagyok jóval nálad, és vannak igen drága, még hordható ruháim, fehérneműim (főleg kabátok, alkalmi ruhák, stb.).
Sajnálom, hogy a szüleid így gondolkodnak, hogy kb minden ruhád felesleges... Az én anyám is így gondolkodott anno, legyen 5 utcai pólóm, hogy elég legyen hétfőtől péntekig aztán kész. Tök gáz volt 1 évig ugyan azokban járni mindig, ja meg 1-2 pulcsiban, meg 1-2 gatyában, 1 cipőben, pedig mi is megengedhettünk volna kicsit többet, de hát nem mert minek, elég az... Hála istennek azóta megengedhetem magamnak, hogy havonta vegyek 2-3 új cuccot.
Na de a kérdésedre visszatérve, gondolom maradt még 160 ezred. Szerintem abból vehetnél 3 rövidgatyát, 3 szoknyát (ha szereted) 7-8 pólót/ toppot. A maradékot félretehetnéd őszre, hogy tudj venni legalább 3 hosszú gatyát, 7-8 hosszú ujjút, 3-4 pulcsit, kabátot, sálat, sapkát. Fogalmam sincs, hogy ezek kijönnek e ennyiből, attól függ mennyire vagy ügyes, ki tudod e fogni az akciókat stb... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!