Ruhákat vásárolni és elrakni későbbre?
Figyelt kérdés
Le szeretném cserélni a ruhatáramat de egyszerre nem szeretném mert mondjuk ha nyáron csinálom akkor nagy részben nyári ruháim lesznek.Szóval arra gondoltam hogy mondjuk veszek pár őszi ruhát (pulcsi,nadrág...)és csak jövőre hordanám idén egyáltalán nem (es igy tovább téli,tavaszi).
Szerintetek jó ötlet?Ha nem akkor miért nem? 14 éves lány vagyok nőni ennyi idő alatt nem fogok és az izlésem sem fog nagyon változni.
Beoltani nem kell normális válaszokat :) köszi
2015. aug. 13. 18:39
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem jó ötlet. 14 éves vagy. Egyik napról a másikra változhat az ízlésed, akkor is, ha kijelented, hogy nem fog. Most vegyél nyári ruhákat, ősszel-télen pedig télieket.
2/2 anonim válasza:
Szerintem sem jó ötlet. Én 15/L vagyok és tapasztalatból mondom, hogy 1 év alatt nagyon sokat változott az ízlésem. Szerintem most vegyél nyári/őszi ruhákat amiket hordani is fogsz télen pedig télieket tavasszal pedig tavaszit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!