Megéri drágább cipőt venni?
Hát ez erősen attól függ.
Pl van-e másik cipőd. Egy pár cipő édeskevés, tehát ilyen szempontból jobb ha 3 van (időjárás, alkalom). Minél több cipőd van, annál kevésbé merül fel egy ilyen kérdés, hiszen az olcsóbb cipők is tovább tartanak, ha kevesebbet hordod őket. Egy tízezres cipő azért nem a legócskább kategória.
Nyilván attól is függ, hogy mennyire van túlárazva. Egy jó minőségű cipő évtizedekig hordható, és az esetek nagy részében a magasabb ár jobb minőséget takar.
Ha viszont azért vennéd meg, mert most az a divat, de jövőre már ciki lesz, akkor nem érdemes annyit költeni rá.
Számít az is, hogy kényes-e a lábad, bokád, térded, szükséged van-e extra kényelemre.
Személy szerint simán kifizetnék 30 ezret egy olyan cipőre, amit tökéletesnek találok, kényelmes, jó minőségű, pont olyan amilyet akartam. De ilyet kb sose találok. Így kénytelen vagyok azt venni, amit épp lehet - de ezzel meg úgy vagyok, hogy inkább legyen minél olcsóbb, mert jövőre lehet hogy találok olyat, ami jobban tetszik vagy közelebb áll az elképzeléseimhez.
Attól függ. A 10ezres kategóriájú cipők már kifejezetten jók. Ha rendszeresen cseréled őket akkor nagyon sokáig szépek maradnak, plusz egészségesebb is naponta más cipőt húzni hogy legyen ideje a másiknak kiszellőzni.
Ha van más cipőd is és egy különlegesebb darabra vágysz akkor megéri a 30 ezres.
Ezt az apróságot megemlíthetted volna a kiírt kérdesedben, akkor ennek megfelelően kaptál volna választ.
Egyértelműen a drága cipő! 10 ezerért normális edzőcipőt még nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!