Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megéri drágább cipőt venni?

Megéri drágább cipőt venni?

Figyelt kérdés
Melyik éri meg jobban 30 ezres cipőt venni vagy 3db 10 ezres?

2017. jún. 13. 13:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem 10ezerert egy cipo egesz jo arnak tunik, persze ha nem ilyen kis pi**nyi szandalrol beszelunk. En mindenkepp a masodik lehetoseget mondanam. Az elso lehet azert is annyi, mert van egy markaja.
2017. jún. 13. 14:01
 2/10 anonim ***** válasza:

Hát ez erősen attól függ.

Pl van-e másik cipőd. Egy pár cipő édeskevés, tehát ilyen szempontból jobb ha 3 van (időjárás, alkalom). Minél több cipőd van, annál kevésbé merül fel egy ilyen kérdés, hiszen az olcsóbb cipők is tovább tartanak, ha kevesebbet hordod őket. Egy tízezres cipő azért nem a legócskább kategória.

Nyilván attól is függ, hogy mennyire van túlárazva. Egy jó minőségű cipő évtizedekig hordható, és az esetek nagy részében a magasabb ár jobb minőséget takar.

Ha viszont azért vennéd meg, mert most az a divat, de jövőre már ciki lesz, akkor nem érdemes annyit költeni rá.

Számít az is, hogy kényes-e a lábad, bokád, térded, szükséged van-e extra kényelemre.

Személy szerint simán kifizetnék 30 ezret egy olyan cipőre, amit tökéletesnek találok, kényelmes, jó minőségű, pont olyan amilyet akartam. De ilyet kb sose találok. Így kénytelen vagyok azt venni, amit épp lehet - de ezzel meg úgy vagyok, hogy inkább legyen minél olcsóbb, mert jövőre lehet hogy találok olyat, ami jobban tetszik vagy közelebb áll az elképzeléseimhez.

2017. jún. 13. 14:05
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem fontos, hogy a cipő kényelmes legyen, amiben járok, mert sokat megyek gyalog. Lehetőleg olyan színe legyen, ami több ruhámhoz is passzol. Én tavaly vettem 30.000-ért cipőt és azt tudom rá mondani: Ez egy cipő! Amit mindig szívesen hordok, mert szèp és kényelmes. Szerintem 10ezerért csak vacakot lehet kapni, hacsak nincs leárazva legalább 50%-kal.
2017. jún. 13. 14:28
 4/10 anonim ***** válasza:

Attól függ. A 10ezres kategóriájú cipők már kifejezetten jók. Ha rendszeresen cseréled őket akkor nagyon sokáig szépek maradnak, plusz egészségesebb is naponta más cipőt húzni hogy legyen ideje a másiknak kiszellőzni.

Ha van más cipőd is és egy különlegesebb darabra vágysz akkor megéri a 30 ezres.

2017. jún. 13. 15:08
 5/10 anonim válasza:
Tudod ez úgy van hogy nem a mennyiség, hanem a minőség a legfontosabb! Ha drágább cipő, akkor nyilván valamivel jobb mint az olcsóbbak, szóval szerintem simán megéri! ;) :D
2017. jún. 13. 15:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen cipőről van szó. Bőr, vagy sportcipő, milyen kategória, milyen célra. Bőr cipőből 25 ezer alatt nincs is gyakorlatilag semmi. Ha sportcipőben gondolkodsz az igazán jók 130 eurónak megfelelő forinttól vannak és nem a véletlen műve. Van különbség tartásban, szellőzésben, kényelemben. Manapság 10 ezer forintért még műbőr cipő se nagyon van, ami jó. A legolcsóbb Converse tornacipő is 15000 körül van. Ha nincs pénzed inkább egy jobbat vegyél. Lehet hogy 3 másmilyen harmadannyi idő alatt tönkre is megy.
2017. jún. 13. 20:00
 7/10 A kérdező kommentje:
Sportcipőben gondolkozok egyébként. 10 ezres cipót 3 havonta cserélnem kell, ezért már 30 ezres cipőben gondolkozok.
2017. jún. 13. 21:54
 8/10 anonim ***** válasza:
Inkább 3at, 10.000ért már jó cipők vannak.
2017. jún. 13. 22:01
 9/10 anonim ***** válasza:

Ezt az apróságot megemlíthetted volna a kiírt kérdesedben, akkor ennek megfelelően kaptál volna választ.

Egyértelműen a drága cipő! 10 ezerért normális edzőcipőt még nem láttam.

2017. jún. 13. 22:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Esetleg nézz körül a Jófogáson. Lehet, hogy találsz új, minőségi sportcipőt kedvező áron, mert valaki mondjuk méret probléma miatt eladja.
2017. jún. 14. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!