Zara női cipőkről vélemények? Megéri megvenni? Sokkal drágább, mint pl. a Pull&Bear, Bershka, Stradivarius?
Tizenkét- három Zara cipőm van, vegyesen balerinák, magassarkúk, van 1 magasszárú csizma is, szerintem korrekt minőség.
A 6000 Ft- os balerinától nem várok évekig tartó minőséget, de a tizenezres cipők tényleg tartósak és nagyon szépek.
Mondjuk én szeretem alapból a Zara-t, pl. a farmerjei szuperek.
A Bershka és a Stradivarius sem rossz, látszik, hogy azonos cég :)
Szerintem meg szemmellátható a különbség a márkás meg a kínai között...a varrás, az anyag, az illat...teljesen különböző, én úgy gondolom. :)
Na és árban?? Mind a 4 egy szinten mozog? Köszönöm szépen a válaszokat.
Hát nézd, nem vagyok olyan bamba hozzá, amúgy buffalo cipőket hordok, imádom a cipőket, de ha nem láttam volna saját szememmel, akkor én sem hiszem el, hogy ugyan az volt.
Amúgy ott gyártják úgy is a sárgáknál az összeset, ez olyan, mint terranova made in italy, a címkében meg bangladesh.
És ezek vagy inkább a Deichmanban találhatók?
Mikor árazzák le legközelebb őket? :)
:) És a sarka melyiknek tart tovább? Nekem ez a legnagyobb problémám a cipőkkel, komolyan mondom mindeniknek lejön a sarka és egyszer csak tipegés közben megüti a fülem az a csúúnya hang, amit a leesett cipősarok okoz. :) :S
Leárazások mikor lesznek, azt nem tudod véletlenül?
Bocsi, hogy ennyit nyaggatlak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!