Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Zara női cipőkről vélemények?...

Zara női cipőkről vélemények? Megéri megvenni? Sokkal drágább, mint pl. a Pull&Bear, Bershka, Stradivarius?

Figyelt kérdés
És az utóbbi 3 márkáról mik a véleményetek? Megéri?? És melyiket?
2011. márc. 28. 18:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nem szokott csak úgy lejönni a sarka. Kopik-kopik, a nagyon drágához képest gyorsabban is, viszont akkor, ha elkopott, elviszed a cipészhez, és választhatsz, hogy milyen minőségű sarkat tegyen rá, csak figyelni kell rá azért, hogy mikor van ott az ideje.

Nekem soha semmi bajom nem volt velük, azonkívül, hogy nem tudok vigyázni a cipőkre, így mindig lerúgúm az orrát stb.

Akinek viszont baja volt vele a családban visszavitte és szó nélkül cserélték. Sőt olyat is csinált a barátnőm, hogy a blokkja sem volt meg, de emlékezett a dátumra, mikor vette és szépen megkérte őket, hogy keressék már meg a rendszerben, hogy ki tudja cserélni és megtették neki.

Ezzel szemben már volt kb. 8 pár cipőm ilyen ruha boltos és nagyon hamar elhasználódtak, gyakorlatilag szétestek. Értelme nem lett volna visszavinni, mert minimális idő után úgy néztek ki, mint amiben trágyázok egy hónapja, szóval úgyis elküldek volna a fenébe, hogy ez elhasználódott és az nem garancia tárgya.

Amúgy a deichmannban vannak leárazott cipők mindig, de hogy nagy leárazás pontosan mikor lesz arról fogalmam sincs.

2011. ápr. 4. 13:58
 12/19 A kérdező kommentje:

Szóval a Zara meg társai hamar elhasználódnak. :S :(

Értem és köszönöm szépen a válaszod!

2011. ápr. 4. 14:31
 13/19 anonim ***** válasza:
A zarából az nem használódik el, amit huszonezerért veszel meg meg többért. Akkor viszont nem éri meg jobban elmenni, egy olyan cipő boltba, ahol 20 méteres sorról választhatsz? Nem "ez a két féle van ezt kell szeretni" és ha gond van vele, akkor is biztos lesz választék, amire cserélheted. :)
2011. ápr. 4. 15:09
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod :)
2011. ápr. 4. 17:23
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

nem szeretnék senkit sem kiábrándítani, de a felsorolt márkák mind ugyanahoz a céghez tartoznak, ugyanaz a minőség, csak más néven futnak.

ezek mind az inditexhez tartoznak egytől egyig, plusz még ide tartozik a quisho is.(aréna emelet)

minőségben nincs nagy különbség, az árakat ők szabják meg, ezért lehet az,hogy mikor a stradiban megtetszik egy ing , de 8000 Ft és soknak találod, úgy tekintesz át a másik oldalra ahol micsoda véletlen a bershka van, hogy de basszus ott is ennyibe kerül, ha nem többe..akkor megnézem a pull&bearbe..de ott is kb ugyanannyi..úristen a zarában még több, akkor még milyen jól járok, ha itt veszem meg.. és megveszed. ez egy csapda, ők határozzák meg a piaci árat. majd a többi nagy céggel (springfield-women'secret, tenezis-intimissimi-calzedonia ) megállapodnak,hogy ők is emeljenek árat, nehogy már csak az ő termékeik legyenek drágák. így egységesen minden drága lesz, ők meg nagyot szakítanak.

2011. ápr. 6. 12:11
 16/19 A kérdező kommentje:
Húha, értem... Akkor annyi előnye van a dolognak ránk nézve, hogy mindegy melyik boltból vesszük meg a cipőt, ugyanaz a minőség, ugyanattól a gyártótól és nem kell "rosszul éreznünk" magunkat a Stradivarius cipőnkben ha valakinek épp Zara van. :))
2011. ápr. 6. 13:08
 17/19 anonim ***** válasza:

hát amúgy se kell rosszul érezned magad :) de egyébként igen, ugyanaz ;)

egyébként mivel ezek nem jó minőségű cipők (sztem bátran állíthatom, mert mind a talpkiképzésük,tartósságuk, és h mennyire tartják a bokád - semennyire, de szépek ) ezért bátran merem ajánlani a körúton lévő noname üzleteket is, mert nekem ott sikerült kemény 3000 Ft-ért egy olyan cipőt vennem, amitől mindenki el van ájulva,hogy ezt a cipőt már ő is kinézte a zarában :D

szóval a hamisítványok minősége ugyanolyan, mint az eredetié ;) csak kutatgatni kell, míg bemész a zaába és minden csillog és minden szép, a körúton mazsolázni kell ;)

2011. ápr. 6. 13:23
 18/19 A kérdező kommentje:
Tényleg rossz minőségűek?? :S Nem tartós pl. a sarka? Na jó, akkor nem tudom most hol keressek márkás cipőt, amit még meg is engedhetek magamnak. :S :))
2011. ápr. 6. 14:45
 19/19 anonim ***** válasza:

hát igazából ha már ennyi pénzt kiadhatsz cipőre akkor elég sok márka közül választhatsz ;) csak így most a pénzedért tényleg jó kiképzésű cipőt kapsz ;)

sztem vagabond, humanic, office shoes, players room, ha olcsóbbat keresel akkor a deichmann is jó. a lényeg,hogy olyan üzletet, ami erre specializálódott , a divatüzletek nagyon szép cipőket csinálnak , de totálisan nincs ár-érték arányban, mert borzasztóan egészségtelen divatot diktálnak :S és egy gagyi kínai minőséget eladnak 600%-os haszonnal :O (tényleg kínában készülnek)

namind1, nem akartalak ellombozni, bőven van honnan választanod csak úgy válassz,hogy a cipő fontos, mert ha rossz, akkor az egész tested megsínyli a tartásod, a térded mindened .. :S

a bershka meg stradi sztem még ruhába is silány minőség nemhogy kiegészítőkben.. utálom,hogy a gatyáim 1 hét után már szétnyúlt, a pólóm szétfoszlik ááhh

de szépek és ezért vettem meg, de igyekszek már nem bedőlni :S

2011. ápr. 6. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!