Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rövid menyasszonyi ruháról mi...

Rövid menyasszonyi ruháról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Ilyenről:

[link]

2017. jún. 12. 13:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon szép, ünnepi... ha a menyasszonynak ilyen a stílusa, és nem a hosszú nagyestélyis, hordja nyugodtan!

(nekem csak a túl rövidek nem tetszenek a rövid típusból, amikor már közönségesek).

2017. jún. 12. 13:40
 2/5 A kérdező kommentje:

Nagyon rövidet én sem szeretnék, minimum térdig érőre gondoltam. De mivel eléggé alacsony vagyok, ezért a hosszú, abroncsos ruhák nagyon idétlenül állnak, szinte eltűnök bennük. A sellő fazonú, testre feszülős ruhákban pedig egyáltalán nem érzem jól magam.

Templomi esküvőnk is lesz, talán egy ilyen fazonú menyasszonyi ruha, mint amit belinkeltem, ott is megállja majd a helyét.

2017. jún. 12. 13:49
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Persze csak akkor ha a volegeny halasz vagy kapriban van!

Mert osszeoltozve ferr a dolog.

2017. jún. 12. 15:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen jó. Egy ismerősöm is ilyenben ment férjhez, ő is elég alacsony és nagyon jól állt neki.

Templomba is teljesen jó, ha felül nem mutat túl sokat. Sokkal inkább való egy ilyen templomba, mint ezek a seggig kivágott "csodák": [link]

2017. jún. 12. 16:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen fazonú volt és imádtam!
2017. jún. 12. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!