Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a menyasszonyi ruháról?
Nekem tetszik, de rossz a párom nélkül választani, pedig most az ő véleményét nem kérhetem ki :-)
Egyébként ez a ruha fehér színű szerintetek?
Szerintem szép.
De én kikérném a párom véleményét, legalább abban, hogy neki milyen ruha tetszik vagy milyen nagyon nem (pl. az én párom a csipkére mondja állandóan, hogy az függöny).
Ezen túl te ismered a saját testi adottságaidat, hogy milyen fazon áll jól neked, illetve, hogy melyik nem.
Így nem kell, hogy lássa a ruhát, de biztos nem választasz olyat, ami neki nem fog tetszeni.
A ruha szép, de nem az én stílusom.
Én egyébként a vőlegényemet is vittem ruhapróbára :D
A felső része tetszik, de után a a szoknya feletti hullámos, habos-babos rész nekem kicsit sok.
Én a visszafogottabb, elegáns darabokat szeretem.
De ugye ízlések és pofonok.:) Ha neked tetszik és jó alakod is van hozzá, akkor hajrá. Sok boldogságot!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!