Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a menyasszonyi ruháról?
Figyelt kérdés
Nekem tetszik, de rossz a párom nélkül választani, pedig most az ő véleményét nem kérhetem ki :-)
Szerintem minden válasz hasznos volt. Lehet, hogy neked nem tetszik, de akkor nem kell kérdést feltenni. Gyerekes gondolkodásmód.
2016. febr. 4. 21:27
12/15 anonim válasza:
Nekem nem ilyen az ízlésem, de nem mondom, hogy csúnya. Ne a mi véleményünket kérd ki, mert nem nekünk kell tetszened, hanem magadnak és a férjednek. Ha nélküle nem mersz dönteni, akkor kérd meg, hogy mutasson neten olyanokat, amilyenek tetszenek neki. Ne szóban mondja el, mert nekem pl azt mondta anno a férjem, hogy szatén ruha legyen. Vettem egy szatén ruhát, aztán meglátta véletlenül esküvő előtt és a következő párbeszéd zajlott le:
- miért nem szatént vettél, ha már egyszer megkérdezted, hogy nekem mi tetszik?
- Hát de ez szatén!!
- a szatén az nem az a hálós anyag, ami olyan, mint a függöny?
- Nem bssza meg, az a tüll!!
2016. febr. 5. 16:27
13/15 anonim válasza:
Nagyon szép, de én magamnak nem ilyet választottam. Egyébként én is náluk csináltattam. :) Ha megteheted, menj el hozzájuk, ott fel tudsz próbálni több fajta anyagot, fazont, és a főnöknő nagyon kedves és segítőkész, fog segíteni neked abban, hogy mi a legelőnyösebb illetve tudja a ruhát az igényeid szerint alakítani. Nekem pl. a Savanna modell alapján készült a ruhám, de nem a képen szereplő törtfehér, hanem hófehér színben (ezt is eldöntheted), uszály nélkül, fűzővel és nem rávarrt övvel, hanem különállóval, meg a szoknyarészen kevesebb csipkével, és a szoknya fazonját is hozzám igazították, kevésbé volt sellős. :)
2016. febr. 8. 11:10
14/15 anonim válasza:
Nekem csak a felső része tetszik. Hátulról olyan az alsó része miatt a csaj, mintha egy ló lenne alatta :)
2016. febr. 12. 17:43
15/15 anonim válasza:
Ha nincsen széles vállad, meg úgy alapjában véve jó az alakod, akkor egy ilyen ruhában hercegnő leszel. Nagyon ízléses, a csillogós kis díszek miatt pedig kifejezetten különleges és egyedi. Ami nekem külön tetszik, hogy sok olyan ruhát láttam, amiknél az abroncs jellege valahogy teljesen elüt a felsőrésztől, teljesen oda nem passzoló anyagból van, vagy így hirtelen nagyon kiszélesedik. Nekem az olyanok valahogy nem jönnek be. Ez viszont tényleg 'egyben van'. Szerintem jó választás lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!