Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed a lenti menyasszonyi ruháról?
2015. szept. 3. 17:54
2/24 anonim válasza:
Az én banán alakomon nevetséges lenne, de ezen a modellen szerintem nagyon szép.
3/24 anonim válasza:
WOW! Jól látom, hogy zsebes menyasszonyi ruha? Erről mindig eszembe jut Donna a Doctor Who című sorozatból: "Látott már zsebes menyasszonyt? Amikor próbáltam valahogy elfelejtettem mondani, hogy ZSEBET is kérek!"Imádom!! :D
Nekem nagyon tetszik ez a ruha. Szép a felső része, és külön tetszik, hogy van ujja. Már csak a fátyol kéne.
5/24 anonim válasza:
Nekem kicsit merész a kivágása, de a szoknyarésze és a hosszú ujja nekem is tetszik.
6/24 anonim válasza:
Egyedül az nem tetszik benne, hogy a szoknyarész fényes anyagból van, de ez az én egyéni ízlésem csak, amúgy nagyon szép.
7/24 anonim válasza:
A szoknya nem tetszik, a felső része jó.
8/24 anonim válasza:
Szép, de nem az én stílusom. A felső része olyan furcsa a vállánál.
9/24 anonim válasza:
Gyönyörű, de valahogy az alja nem tetszik, valami formásabb kialakítást szerintem megérdemelt volna egy ilyen szép felsőrész
10/24 Clark Kent.. válasza:
Nos, amolyan klasszikus menyasszonyi ruha. Nem lenne kifogásom ellene, ha a barátnőm ezt akarná viselni az esküvőnkön. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!