Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a 2 menyasszonyi ruháról?
Figyelt kérdés
[link] (ez egy katalóguskép, ezen szerintem retusálva van, de ilyen egy "átlagos" nőn: [link] )
Vagy egy másik lehetséges darab:
2015. máj. 4. 10:17
1/16 anonim válasza:
Első azoknál áll jól akik magasak és karcsúak, én pici vagyok és vékony nekem nem állt jól az a fazon például, plusz szerintem kényelmetlen is az ülés benne,olyan mintha be lennél tekercselve.
Másodiknak az alja nem tetszik, túl fényes és nem katalógusképen biztos nem ilyen szép.
2/16 anonim válasza:
Mind attól függ, milyen az alakod, de a legfőképp, hogy te jól érzed magad benne.
Nekem az első tetszik nagyon :)
3/16 A kérdező kommentje:
magas vagyok, vékony. olyan testalkatú, mint az elsőn a barna csajszi, csak a mellem nem olyan nagy, mint neki.
2015. máj. 4. 10:28
4/16 anonim válasza:
Fazonja miatt inkább a második. Az első egyáltalán nem tetszik...
5/16 anonim válasza:
Mindkettő szép a maga nemében. Teljesen más fazonúak. Szerintem mindkettőt próbáld fel, mert anélkül úgysem lehet tudni, hogy melyik áll jobban. De bármelyiket választod, mindegyik szép!
6/16 anonim válasza:
Nos, mind a kettőt próbáltam és jól állnak. Pont ezért nehéz döntenem :( A taft anyagúból nem pont ugyan ezt próbáltam fel, de a fazon/szabás ugyan ez volt, csak a fűző díszítése más.
7/16 anonim válasza:
6-os vagyok. Minden esetre inkább az elsőre hajlok :)
8/16 anonim válasza:
Nekem az első nagyon tetszik, a második egyáltalán nem, nem szeretem a fényes anyagokat.
9/16 anonim válasza:
fényképeztesd le magad mindegyikben, akkor biztosan látni fogod, hogy melyik jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!