Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúktól, ferfiaktól kerdezem,...

Fiúktól, ferfiaktól kerdezem, adott 2csinos lany, melyiket nezitek meg jobban, melyik mozgatja meg jobban a fantaziatok, amelyik mondjuk egy balerina cipőben van, vagy amelyik egy platformos tűsarkúban?

Figyelt kérdés

Csak azert mert a nők szerintem förtelem hogyan fogadjak,ha egy pasinak tetszik ha egy nőn milyen lábbeli van!

Szerintem sem mindegy!

2017. jún. 9. 11:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
63%
Platformos tűsarkúra szavazok!
2017. jún. 9. 18:31
 12/19 anonim ***** válasza:
13%

Mennyi álszent van itt😅

A magassarkútól teljesen megváltozik egy nő járása,jobban kiemeli a lábakat a fenék ide oda jár kiemeli aztis.

Ha magassarkúba végig megyek a városon kb a kisgyerekektől az öregasszonyig mindenki megnéz majd kiesnek a kocsiból a férfiak,viszont ha laposba jelen esetben balerinába vagyok csak fele annyian néznek meg rengeteget számit a magassarku és minden férfinek az a nő fog feltűnni sokkal sokkal hamarabb mint egy balerinás nő.

2017. jún. 9. 22:20
 13/19 anonim ***** válasza:
Amelyik jobban néz ki.Hiába a magassarkú,végül nem ez dönt,csak egy figyelemfelhívó.
2017. jún. 10. 10:20
 14/19 anonim ***** válasza:
11%

12! Ugy ahogy mondod!

Ez igy van ,egy szexi elegans not mindenki megnez mert irto szexive teszi egy ilyen cipo es valoban mas lesz a jarasa,tartasa tole,de a sok kis alszent fhaszkalap megsem a trampli bakancsos meg balerinasokat nezi!

Vajon miert???

2017. jún. 11. 18:51
 15/19 anonim válasza:
Egyertelmű a magassarkust...
2017. jún. 17. 17:25
 16/19 anonim ***** válasza:

Van akinek nem a cipő számít.

Én pl egy indokolatlanúl sokat magassarkúban járó nőt (pl napi szinten abban van és nem a munkájából adódóan, olyan helyekre is magassarkúban megy ahol az ilyen cipő csak hátrányt jelent stb...) mesterkéltnek megfelelési kényszeresnek gondolnék.

Nem tartom túl praktikusnak, na meg a kalapács újj amit a magassarkú cipő tud okozni, sem túl esztétikus.

2017. jún. 17. 18:36
 17/19 anonim ***** válasza:

A szimpla platformos magassarkú még elfogadható.

Viszont a tűsarkú már önmagában is szörnyű.

Nem azt mondom, hogy nem lehet ízléssel hordani, de amilyet a kérdező írt, az szörnyen k.rv@s.

Az intelligens pasiknál a cipő az utolsó, amit megnéznek egy hölgyen.

Ha egy nő szép, akkor teljesen mindegy, hogy egy szétrúgdalt tornacipő vagy egy elegáns lábbeli van rajta.

Rühellem azokat az ocsmány embereket, akik egy jelentéktelen bőrdarabot többre tartanak, mint magát a nőt.

2017. aug. 15. 13:23
 18/19 anonim ***** válasza:
mivel 200 cm vagyok így azért számítana mivel ebből arra következtetnénk hogy szokott hordania ilyeneket ami számomra előny : )
2018. jan. 7. 23:42
 19/19 anonim válasza:
Azt nézem meg jobban amelyik jobb nő és tök mellékes mi van rajta. Amúgy sanszos h mindegyiket megnézem, és fszom se tudja mi a rák az a "platformos"....
2021. máj. 25. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!