Fiúktól, ferfiaktól kerdezem, adott 2csinos lany, melyiket nezitek meg jobban, melyik mozgatja meg jobban a fantaziatok, amelyik mondjuk egy balerina cipőben van, vagy amelyik egy platformos tűsarkúban?
Csak azert mert a nők szerintem förtelem hogyan fogadjak,ha egy pasinak tetszik ha egy nőn milyen lábbeli van!
Szerintem sem mindegy!
HA mindketto csinos akkor mindkettot megnezem, es amelyik szemkontaktussal/mosollyal valaszol annal folytatom.
Nem a cipo fogja eldonteni.
A platformos tűsarkú ronda, és olyan érzésem van tőle hogy a csaj valamit kompenzál.
De alapvetően nem a cipőn múlik, hogy kit nézek meg... szép arc, jó alak, valami romantikusabb ruha, ezek szoktak megfogni.
Hívd Al Bundyt majd ő megmondja! Nem hiszem el, hogy emberekben hogy fogalmazódhat meg ilyen hülye kérdés! Mondjuk kiindulva a gyakori kérdések mottójából, amit máshol nem mertél... -> hát nem csodálom, hogy utcán nem merted megkérdezni, mert ilyen hülye kérdés után ki is röhögtelek volna!
Gondolkodj már kicsit! Szerinted az fog érdekelni, hogy egy lányon 3 ezres vagy 30 ezres cipő van? Ereszd el ezt a tudatot, hogy a cipőd tesz széppé és akkor boldogabb leszel!
Mivel bakerina szinte minden non van es ezaltal mar unalmassa valt szamomra igy vagy platformos vagy sima , de magassarku legyen mert attol kecsesebb a jarasuk, tartasuk es szexibb a labuk is!
Mellesleg Engem mindeg megragadtak a noies szexis lanyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!