Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúktól, ferfiaktól kerdezem,...

Fiúktól, ferfiaktól kerdezem, adott 2csinos lany, melyiket nezitek meg jobban, melyik mozgatja meg jobban a fantaziatok, amelyik mondjuk egy balerina cipőben van, vagy amelyik egy platformos tűsarkúban?

Figyelt kérdés

Csak azert mert a nők szerintem förtelem hogyan fogadjak,ha egy pasinak tetszik ha egy nőn milyen lábbeli van!

Szerintem sem mindegy!

2017. jún. 9. 11:52
1 2
 1/19 anonim válasza:
91%

HA mindketto csinos akkor mindkettot megnezem, es amelyik szemkontaktussal/mosollyal valaszol annal folytatom.

Nem a cipo fogja eldonteni.

2017. jún. 9. 12:01
 2/19 anonim ***** válasza:
88%

A platformos tűsarkú ronda, és olyan érzésem van tőle hogy a csaj valamit kompenzál.

De alapvetően nem a cipőn múlik, hogy kit nézek meg... szép arc, jó alak, valami romantikusabb ruha, ezek szoktak megfogni.

2017. jún. 9. 12:03
 3/19 anonim ***** válasza:
56%
Nekem bizony tetszenek a szep platformos tusarkuk. Megneznem mindkettot, de a platformos tusarkus jobban izgatna a fantaziamat...
2017. jún. 9. 12:11
 4/19 anonim ***** válasza:
68%

Hívd Al Bundyt majd ő megmondja! Nem hiszem el, hogy emberekben hogy fogalmazódhat meg ilyen hülye kérdés! Mondjuk kiindulva a gyakori kérdések mottójából, amit máshol nem mertél... -> hát nem csodálom, hogy utcán nem merted megkérdezni, mert ilyen hülye kérdés után ki is röhögtelek volna!

Gondolkodj már kicsit! Szerinted az fog érdekelni, hogy egy lányon 3 ezres vagy 30 ezres cipő van? Ereszd el ezt a tudatot, hogy a cipőd tesz széppé és akkor boldogabb leszel!

2017. jún. 9. 12:13
 5/19 A kérdező kommentje:
3-as egyetertek,valószinüleg egy balerinat viselő lany egy unalmas kis eger lehet!Ellenben avval aki egy magassarkus vadmacska
2017. jún. 9. 12:14
 6/19 A kérdező kommentje:
4-es mar vártam a hozzád hasonló kommentet,a valaszod egy tipikus pirossal értékelendő valami,de lasd hogy nem vagyok bunkó,egyszerüen ennyi:leszarom a kötekedő,arrogáns gyöker valaszod!Ennyi!
2017. jún. 9. 12:16
 7/19 anonim válasza:
91%
5: azt azert ugye tudod hogy egy no tobb cipot is hordhat elete soran?
2017. jún. 9. 13:47
 8/19 anonim ***** válasza:
3%

Mivel bakerina szinte minden non van es ezaltal mar unalmassa valt szamomra igy vagy platformos vagy sima , de magassarku legyen mert attol kecsesebb a jarasuk, tartasuk es szexibb a labuk is!

Mellesleg Engem mindeg megragadtak a noies szexis lanyok.

2017. jún. 9. 15:40
 9/19 anonim ***** válasza:
93%
A balerinacipős. :) Szerintem szebb, nőiesebb látvány, mint az ormótlanul vastag platformos tűsarkú. A balerinacipős lányt elsőre kedvesnek, szelídnek, romantikusnak gondolom, a platformcipőset pont nem. Legjobban viszont az elegáns, nem platformos, közepesen magas körömcipők tetszenek egy csinos lány lábán.
2017. jún. 9. 17:28
 10/19 anonim ***** válasza:
90%
A platformos tűsarkústól rögtön kirázna a hideg. Szerintem ez a cipő nagyon csúnya és igénytelen, ámbár egy igényes (nem rikító színű és csicsás), platform nélküli, alacsonyabb sarkú magassarkús lányt biztos jobban megnéznék, mint egy balerinásat. De persze a balerinával sincs bajom, abból is vannak csinos darabok.
2017. jún. 9. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!