Valaki vette már fel a balerinát mezítláb?
Figyelt kérdés
Felmerjem venni??2017. márc. 9. 07:13
2/11 Metionin válasza:
Én úgy hordtam amíg volt. Használat után szépen kifertőtlenítettem azt cső.
3/11 anonim válasza:
Csak mezítláb, esetleg szórj bele púdert néha-néha, ha sokáig van rajtad, de lehet azt sem kell.
4/11 anonim válasza:
igen, csak tegyél a lábadra láb spray-t esetleg hajlakkot fujj rá hogy nehogy bele izzadjon!
5/11 anonim válasza:
Lehet az is elég, ha időnként kibújsz belőle, meg mondjuk van két balerinád és naponta váltod, így hordod őket egész nyáron mezítláb, ha hidegebb nap van, akkor nadrágban.
6/11 anonim válasza:
Én többnyire nylonzoknival látom, hogy hordják, én is általában.
7/11 anonim válasza:
Amikor megizláb hordtam, folyton beleizzadt a lábam, minden sarkon nem állhattam meg "szellőztetni". Kínaiban vagy fehérneműsnél lehet kapni balerinába való zoknit, ki sem látszik. Sokkal komfortosabb így felvennem.
8/11 anonim válasza:
Sajnos nekem is beleizzad a lábam, ha mezítláb pedig nagyon szeretem.
A hozzávaló zokni tényleg jól hangzik.
9/11 anonim válasza:
Én mostanában már minden cipőmhöz titokzoknit hordok. Másnéven az a balerina zokni. 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!