Ti hány foktól kezdtek mezítláb hordani balerinát, szandált, papucsot?
Úristen. Szerintem ahhoz még nagyon hideg van. Én még csak múlthét csütörtök óta hordok nyitott cipőt, nemhogy már harisnyát se hordjak.
Mondjuk én balerinához meg körömcipőhöz nyáros is veszek fel harisnyát, mert nem szeretem ha odacuppan a talpam, de papucsot már mezítláb hordok. Azt már ilyen július, augusztus körül.
Idén még nem volt rajtam balerina, most készülök előszedni a nyitottabb cipőket, de még csak vastag harisnyával/harisnyazoknival fogom hordani ezeket.
A balerinákba, tornacipőkbe, loafer-félékbe nyáron is szoktam nagyon vékony titokzoknit húzni. Nekem úgy higiénikusabb.
Csak papucshoz, szandálhoz nem veszek semmit, de ilyeneket csak jóval 25 fok felett viselek.
Én ma pl balerinában voltam harisnya nélkül és nem volt semmi bajom.
Vasárnap meg félcipőben voltam, és ki volt az egész lábfejem meg bokám, túléltem, pedig este volt meg hideg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!