Havonta mennyit költesz magadra?
Ez engem is érdekel:)
(Bocsi az offért)
Hajam magamnak vágom és festem kb 3000 havonta
Hajpakolás, sampon, balzsam, szérum 10000-12000/ év ( naponta mosom)
Kozmetikus 2*5000/ hó
Kozmetikum arcra 30-35000/ negyedév
Parfüm évi 50000
Deo 1000/ hó
Ruha 20- 25000/ hó átlag
Fogorvos 30000/ év
Fogápolás 1300/ hó
Smink 0
kozmetika, fodrász:15000
kozmetikum: 3000+ 2-3 havonta alapozó 3000+ félévente spirál 2500
ruha: 15000
én pasi vagyok,
és samponon, tusfürdőn és dezodoron kívül semmire. A hajamat otthon nyírom, a ruhatáram állandó.
Tehát mondjuk, hogy 1500-2000 forint.
29F
Gél lakkot itthon csinálok és a hajamat is itthon festem.Alapanyagokkal legyen mondjuk 3E/hó a kettő.
Sminkeket csak akkor veszek, ha valami kifogyott, mondjuk 3-4 E /hó.
Egyéb kozmetikumoknál is így van, csak ha fogyóban van veszek újat.Van hogy semmit nem veszek egy hónapban,van hogy egyszerre fogynak el a samponjaim,tusfürdőim,dezodoraim,arckrémeim stb és így van, hogy 10-15öt is otthagyok rá a drogériában.De van ,hogy semmit.
Ruhákat szezonváltáskor szoktam venni, mindig leértékelt holmikat veszek. Szóval mondjuk tavasz elején megveszem leértékelve a téli csizmám meg a téli kabátom, téli holmijaim.
Szinte minden hónapban veszek ruhát, ha találok olyat, ami megéri .Ebből is van,hogy 20-30 ezer elmegy rá egy hónapban,de van,hogy csak 2-3 ezer.Teljesen változó.
Körmös:5000ft(3hetente jarok)
Fodrász:Ez változó,mert van amikor megyek gondoritettni vagy epp csak egy mosásra.De ha festetni megyek akkor 20.000-25.000kozott van.
Ruhák is változóak hiszen nem minde hónapban ugyanannyi veszek,de ha veszek általában drágább arkategoria.
Kozmetikus:5000-10.000ft
ruhák olyan negyedévente, ill. ha valami épp tönkre megy és új kell helyette.
sminket nem használok.
tisztálkodási szereket és arc/testápolót pár havonta veszek, amikor fogynak. egyszerre többet általában, és a dm-ben. nagyon jók a balea cuccok, és a csóróságom miatt is bírom, olcsók.
nem járok se körmöshöz, se fordárszoz, kozmetikushoz sem
körömlakkokat venni szoktam, általában fekete/zöld/sötétkék és ilyesmik vannak. ezek lassan fogynak. arcápolási és hajápolási termékekből szoktam dorbézolni:D
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!