Mennyit költesz ruhára havonta?
Írjatok kort és nemet is ha lehet!
Ezen kívül még írjátok le légyszi h fodrászhoz, kozmetikushoz milyen sűrűn jártok és kb mennyit hagytok ott!
Köszi:)
Ruhára nem tudom a választ mert nagyon változó.Van amikor semmit nem veszek és van olyan,hogy jól "bevásárolok".:-)
Fodrászhoz kozmetikushoz 2 havonta megyek.Egyik hónapban ez a másikban az.
Fodrásznál 5000 ft-ot hagyok ott,kozmetikusnál meg 6000 ft-ot.Kivéve mikor krémet is veszek akkor kb.10000 ft-ot hagyok ott.
29/N
Még mindig én. Fodrásznál nem voltam már nagyon régóta, a csúszós út miatt nehéz megközelíteni. A kozmetikusom pedig elment szülni. :S
24N
A ruha nekem is változó.. van hogy semmit nem veszek, valamikor meg felmegyünk pestre és ott olyan 40ezer körül, de van hogy 15-20e.
Fodrászhoz 5-6 havonta megyek, valamikor 3-4 havonta.. attól függ hogy milyen állapotban van..:D és akkor 2500-3000 körül..
Kozmetikushoz 3hetente megyek szemöldököt szedetni és annyi.. ez kerül 250 forintba :)
13/L
Ruhára mikor hogy... mivel elkötelezett turipártoló vagyok, ha vásárolok, sem hagyok ott túl sok pénzt. Általában 500-600 forintért már veszek 2-3 ruhadarabot, ami szerintem elég jó ár.
Kozmetikushoz, fodrászhoz nem járok, elboldogulok magammal ilyen szempontból, viszont körmöshöz járok, 3000 forintért tölti fel a zselés műkörmeimet.
A legtöbb pénzt sminkcuccokra meg édességre költöm>.<
30 ezer körül költök havonta ruhára, főleg Zara, Bershka ilyenek és a kedvenc turim a Renoválás, ott is sokat vásárolgatok.
Fodrász kb. 3 havonta vág a hajamból, de havonta járok, mert a frufrumat vágja. A frufruért nem kér pénzt, a rendes mosás- vágás- szárítás kb. 1500 Ft. A hajamat magamnak festem havonta az kb. 1800- 2000 Ft (csak a festék ára).
Kozmetikushoz nem járok, a bőröm tökéletesen jó, nem nagyon van vele gond, a szemöldököm meg kiszedem magamnak :)
25L
havonta 2000 ft ruhára. nem szeretek millió féle cuccot felhalmozni a szekrényemben... mint teszik azt sokan.
nem járok fodrászhoz, képes vagyok levágni és festeni is a saját hajam, ez kb. havi 300 ft-ba van így.
kozmetikushoz sem járok, azt is megoldom magam.
24L
ez változó...nem járok minden hónapban vásárolni, velem is van, hogy nem veszek semmit, és olyan is, hogy több mindent. kozmetikus havonta, az 4000, fodrász is, mert rövid a hajam, és gyorsan lenő, ez 500-1000 szokott lenni, mert rokon a fodrász.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!