Mennyit költesz havonta ruhákra (és kiegészítőkre pl. cipő, táska, bizsu? )
Mivel gondolom változó, ezért egy átlag összeg érdekelne :)
És azt főleg hol vásároljátok el?
(a kenceficék nem tartoznak bele :))
3 havonta egy 20-as, néha 30, de akkor nagyon kell valami. 1-2 nadrág, idény felsők, ez a zöme általában, cipőket nem nagyon veszek mostanában tavaszra van 2-3 elég lesz. Táska az kellene, de nem veszek, mert azok nagyon drágák, a legtöbb pénzt ez viszi el. Bizsut nem hordok.
Ahol vásárolok, Cosmos City, C&A, Jeans Club, Takko, néha az Invázió, de általában itt nem találok semmit. A helyi kínaiakba is be szoktam nézni, de sokszor itt sem találok semmit.
Nagyon változó,a legtöbb pénz amit ilyenkere költöttem egy hónapban az 100 ezer fölött volt,viszont akad olyan hónap amikor egy bugyit sem veszek magamnak:)
19/L
Változó hol mit veszek,ruhákat pl turkáló imádom a Mango üzleteket,de járok kínai áruházakba is. Tehát ebben is változó. gondolok itt arra,hogy van 20 ezer forintos rucim meg 2500 forintos is.
Semmit!! :)
Mivel nincs rá pénzem :) Ha lenne,akkorsem ruhákra vagy cipőre és táskára költeném el hanem inkább utazgatás,nyaralás,buli, és a csivavám! Ezekre a dolgokra szoktam költeni! :) Mindenki arra költ, ami fontos neki, nekem az öltözködés nem annyira...:) Vannak szép cuccaim de az egész ruhatáram mindennel együtt elfér egy szekrényben:) Nekem így kényelmes. Évente talán egyszer veszek magamnak valami bizsuékszert de van egy aranynyakláncom az mindíg rajtam van:) Kozmetikumokra szoktam költeni,de mivel ez nincs benne a kérdésben,ezért ezt nem írom le,hogy miket,szeretem a parfümöket!:)
23/L
3 havonta kb 40 ezret.
Általában Pimkie, Stradivarius, Bershka, Tally Weijl, Zara, Orsay.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!