Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A szüleim elenzik a stílusom,...

A szüleim elenzik a stílusom, mitt tegyek?

Figyelt kérdés

nekem eléggé olyan stílusom van ami ebben a faluban nincs és ezért a szüleim nem engedik hogy így öltözködjek mert ez nem jó vagy én nem is tudom hogy mi bajuk van ezekkel a ruhákal és ez nekem fura hogy nem hordthatom azt amit szeretnék, szóval örülnék hogy adnátok valamilyen tanácsot hogy hogy értessem meg a szüleimmel hogy ez vagyok én és ezt el kell fogadniuk

Előre is köszi a válaszokat! :)

2017. máj. 17. 20:21
1 2 3
 11/25 anonim válasza:

Én is ugyan igy vagyok...egy faluban élek és hát itt az emberem nem nagyon hordanak "ilyen ruhákat", de nálam nem az a baj hogy a szüleim "ellenzik" hanem az, hogy az osztálytarsaim piszkalnak miatta.

:/

2017. máj. 20. 22:08
 12/25 anonim válasza:
Emberek*
2017. máj. 20. 22:08
 13/25 anonim ***** válasza:
Olyan szempontból érdekes a korod hogy 12 éves vagy, vagy 20? Ha 12 vagy sajnos beleszólhatnak.
2017. máj. 21. 10:44
 14/25 Metionin ***** válasza:
100%
Kb. minden 3. tinilány ilyen ruhákat hord. Ez a neccharisnya szakadt farmerrel nekem nem tetszik de most divat és végül is nem mutat semmi olyat amit nem kellene, szóval én nem szólnék bele, bár megmosolyognám. A többi ruha tényleg átlagos. Szerintem ha a szüleid (és a falu többi lakója) meglátnának engem, infarktust kapnának. :D
2017. máj. 21. 19:54
 15/25 A kérdező kommentje:
Miért? Te milyen ruhákat hordasz? Kíváncsi vagyok, hisz ki tudja lehet hogy a szüleim meg a falu azokat a ruhákat tartanák normálisnak, elvégre ez a falu ahol élek elég dilis :D
2017. máj. 21. 19:57
 16/25 anonim ***** válasza:
Ezekben sztem egy lany nagyon jol nez ki. Persze testalkat/arc/szemelyiseg sokkalta fontosabb. Ja es megertrtni nem fogod tudni sztem. Ok mar eldontottek es kesz hogy nem jo ez a ruha
2017. máj. 21. 19:58
 17/25 Metionin ***** válasza:
Én inkább ilyen metálos-féleség vagyok, aki szereti a könyveket és a cicákat. Az alapkinézetem fekete szaggatott, szegecses dolgok, fura ékszerek, fura harisnyák, színes haj. Magamat tök átlagosnak definiálom, főleg városi környezetben de ha megyek anyámhoz, az emberek kijönnek az utcára hogy megnézzenek.
2017. máj. 22. 20:04
 18/25 A kérdező kommentje:
a metált és a rockot én is imádom a könyveket is meg a fekete cuccokat is és achh, a színes haj, de jó volna ha nekem is lehetne :DD
2017. máj. 23. 13:31
 19/25 anonim ***** válasza:
47%
ne haragudj, de ha majdnem egyszál neccben akarnál járni, én is megcsapkodnálak. vagy majd a bokorban valami állat a f..ával fog megcsapkodni.
2017. máj. 23. 19:51
 20/25 A kérdező kommentje:
te hülye vagy xddd
2017. máj. 24. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!