A szüleim elenzik a stílusom, mitt tegyek?
Figyelt kérdés
nekem eléggé olyan stílusom van ami ebben a faluban nincs és ezért a szüleim nem engedik hogy így öltözködjek mert ez nem jó vagy én nem is tudom hogy mi bajuk van ezekkel a ruhákal és ez nekem fura hogy nem hordthatom azt amit szeretnék, szóval örülnék hogy adnátok valamilyen tanácsot hogy hogy értessem meg a szüleimmel hogy ez vagyok én és ezt el kell fogadniuk
Előre is köszi a válaszokat! :)
2017. máj. 17. 20:21
11/25 anonim válasza:
Én is ugyan igy vagyok...egy faluban élek és hát itt az emberem nem nagyon hordanak "ilyen ruhákat", de nálam nem az a baj hogy a szüleim "ellenzik" hanem az, hogy az osztálytarsaim piszkalnak miatta.
:/
13/25 anonim válasza:
Olyan szempontból érdekes a korod hogy 12 éves vagy, vagy 20? Ha 12 vagy sajnos beleszólhatnak.
14/25 Metionin válasza:
Kb. minden 3. tinilány ilyen ruhákat hord. Ez a neccharisnya szakadt farmerrel nekem nem tetszik de most divat és végül is nem mutat semmi olyat amit nem kellene, szóval én nem szólnék bele, bár megmosolyognám. A többi ruha tényleg átlagos. Szerintem ha a szüleid (és a falu többi lakója) meglátnának engem, infarktust kapnának. :D
15/25 A kérdező kommentje:
Miért? Te milyen ruhákat hordasz? Kíváncsi vagyok, hisz ki tudja lehet hogy a szüleim meg a falu azokat a ruhákat tartanák normálisnak, elvégre ez a falu ahol élek elég dilis :D
2017. máj. 21. 19:57
16/25 anonim válasza:
Ezekben sztem egy lany nagyon jol nez ki. Persze testalkat/arc/szemelyiseg sokkalta fontosabb. Ja es megertrtni nem fogod tudni sztem. Ok mar eldontottek es kesz hogy nem jo ez a ruha
17/25 Metionin válasza:
Én inkább ilyen metálos-féleség vagyok, aki szereti a könyveket és a cicákat. Az alapkinézetem fekete szaggatott, szegecses dolgok, fura ékszerek, fura harisnyák, színes haj. Magamat tök átlagosnak definiálom, főleg városi környezetben de ha megyek anyámhoz, az emberek kijönnek az utcára hogy megnézzenek.
18/25 A kérdező kommentje:
a metált és a rockot én is imádom a könyveket is meg a fekete cuccokat is és achh, a színes haj, de jó volna ha nekem is lehetne :DD
2017. máj. 23. 13:31
19/25 anonim válasza:
ne haragudj, de ha majdnem egyszál neccben akarnál járni, én is megcsapkodnálak. vagy majd a bokorban valami állat a f..ával fog megcsapkodni.
20/25 A kérdező kommentje:
te hülye vagy xddd
2017. máj. 24. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!