A szüleim nem engedik. Miért? Hogy keressek rá pénzt?
Figyelt kérdés
Most megyek majd középiskolába és csak ilyen óvodás ruháim vannak. Kértem a szüleimet, hogy rendeljünk egy pár új "menő" ruhát és egy táskát amit ide-oda hurcibálhatok a netről (mert ott olcsóbb). De egyszerűen nem engedik valamiért... Arról nem beszélve, hogy még telefonom sincsen... Pedig nem vagyunk szegények egyáltalán, és megengedhetnénk. Mit tegyek? Ha neten neveznék valami pénz, vagy utalvány nyerős dologra, 1 az esélye a 10.000-hez, hogy nyernék... 14/L2017. máj. 7. 19:28
2/8 A kérdező kommentje:
Nem a vásárlás formájával van a gond. A szüleim is csomó mindent az internetről rendelgetnek maguknak.
2017. máj. 7. 19:43
3/8 anonim válasza:
Akkor még is mi az oka a szüleid viselkedésének?
4/8 anonim válasza:
Nincs telefonod?!?!???!? Ez nem csupán régimódiság, ez annál több. A telefon nagyon hasznos, így hogy érnek el? Ez inkább felelőtlenség.
5/8 anonim válasza:
Túlféltés. Nézesd meg velük a Carriet, és rájönnek, hogy mit csinálnak a gimibe egy nem menő csajjal. :D:D:D Pat helyzet egyébként, még diák munkázni se tudsz, esetleg ismerősöknél. Vagy a gardrobcsere.hu-n megpróbálhatod eladni a ruháidat, vagy cserélni őket, de gondolom ezen kiakadnának. Vagy ha van zsebpénzed eljárhatsz turizni, nagyon jó ruhákat kilehet fogni(nekem minden ruhám h&m-es, úgy, hogy életemben egyszer mentem csak be oda. :D a német turik tele vannak velük.)
6/8 anonim válasza:
Azért arra kíváncsi lennék, hogy mi mennyibe kerül főleg a szüleid anyagi helyzetéhez viszonyítva.
Öcsém is előszokott állni 40-50 ezres cipők ötletével, de tekintve hogy növésben van, szét is veri és nem utolsósorban az anyám !!!!!bruttó!!!!fizetésének közel a harmada, el is felejtheti.
Neki csak az jut el a fejéig, hogy anyánk közel 200k-t keres, az nem, hogy a negyede kapásból megy adókra.
7/8 anonim válasza:
Én tudtam 14 évesen, hogy mi fér bele, és mi nem. Konkrétan két mondat elmondani egy gyereknek, hogy mennyi a bevétel, és mennyi a fix kiadás. Számolni meg csak tud, hogy tudja, hogy belefér-e.
8/8 anonim válasza:
itt a nyár, keress diákmelót! nyerős hülyeségekkel ne foglalkozz. menj, van egy vagon szövetkezet és jobban fogsz keresni, mint én :D aki már nem diák XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!