Csak én érzem túlzásnak?
Figyelt kérdés
Szeretem az overallokat.
Szeretem a mindent kihangsúlyozó cuccokat, sőt, a már-már közönségeseket is.
Szégyenlősnek, prűdnek abszolút nem érzem magam.
De mikor ezt megláttam, valamiért soknak találom.
Tehát utcára ez mennyire normális, hogy egész derékig fel van vágva a combja?
Nekem olyan érzést kelt, hogy egy rosszabb mozdulatnál úgy csúszna, akkor a fél $eggem kint lenne :D Jól néz ki, de nekem nem tűnik túl biztonságosnak. Vagy...?
2017. ápr. 15. 13:02
11/14 anonim válasza:
Ha van hozzá alakod es szep vagy akkor te egy bombazo ledzel ebben es folyni fog minden fiu nyala utanad foleg ha meg tudsz is "dogosen" menni benne. Utcara ne vedd fel tul kirivo sztem, de alkalmakra tokeltes. Azert vedd meg sztem.
12/14 A kérdező kommentje:
Nincs olyan alakom, alacsonyabb vagyok (165 cm), vékony se vagyok, szóval inkább egy passzosabb, de zárt combrésszel :) Ezt így képen jó nézni, de én lemondok róla.
2017. ápr. 15. 16:00
13/14 anonim válasza:
ez nem is mondható ruhadarabnak szerintem. ragassz 2-2 csík szigszalagot magadra és ugyanitt leszel csak nem lesz menős :D
14/14 A kérdező kommentje:
Ragassz te, ha annyira vicces, ugyanis mint írtam, nem tervezem megvenni :P
2017. ápr. 19. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!