Csak én érzem túlzásnak?
Szeretem az overallokat.
Szeretem a mindent kihangsúlyozó cuccokat, sőt, a már-már közönségeseket is.
Szégyenlősnek, prűdnek abszolút nem érzem magam.
De mikor ezt megláttam, valamiért soknak találom.
Tehát utcára ez mennyire normális, hogy egész derékig fel van vágva a combja?
Nekem olyan érzést kelt, hogy egy rosszabb mozdulatnál úgy csúszna, akkor a fél $eggem kint lenne :D Jól néz ki, de nekem nem tűnik túl biztonságosnak. Vagy...?
Nem kötelező nyilván.
De amúgy nekem tetszik, csak fura így...
És kíváncsi vagyok mások véleményére (a ruhával kapcs., nem velem :D)
Amúgy végeredményben válaszolni sem kötelező ;)
nem is tudom, ez egy átlag hètköznapi embernek alkalomra is sok.
egy sztáron tudom elkèpzelni valami partira, ahol előtte a stylistok úgy ráteszik egyèb segítő eszközökkel(pl kètoldalú ruharagasztó stb) , hogx ne legyen kínos helyzet.
illetve valamilyen keleti táncosnak tudnám mèg elkèpzelni, fellèpèsen.
Ezek szerint nem véletlenül merült fel bennem sem a kérdés :)
Köszönöm a válaszokat, valószínűleg nem erre fog esni a választásom
(Jobban szeretem, ami bár takar, de maximálisan passzos :))
Ez nem egy utcai ruha. A megfelelő smink és kiegészítők is sokat változtat egy holmi stílusán, nem akarok csúnyát mondani a lányról mert nem hiszem, hogy ő tehet a fotók milyenségéről, de szegényből nagyon olcsó, buta fejű nőcskét csináltak.
Van egy két divat oldal amit nem értek, ha a ruha nem lenne ízléstelen, esetleg kicsit extrém, de a fotón szereplő nőkből akkor is k-t csinálnak elrontva az összképet, jó ízlésű embert pedig ez elriaszt.
Kozonseges!
Senki sem kivancsi ugymond mar mindenedre oldalrol.
Maximum otthon a haloba jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!