Melyik ruhát válasszam?
Figyelt kérdés
A kérdés az lenne,hogy barna hajam van ahhoz melyik állna jobban? A cipő ugyanolyan színű szandál lenne mint a világos ruhánál amilyen van.
Milyen melltartót vegyek alá, vagy az baj ha kilátszik?
Fekete blézer jó hozzá?
2017. ápr. 14. 18:29
2/7 anonim válasza:
Szerintem a világos színű ruhát válaszd ha már a cipő is hasonló :) melltartónak meg szerintem valami nude lenne a legjobb
3/7 anonim válasza:
Szerintem a rozsaszines ruha jobban allna, de az is fontos, hogy melyik kenyelmesebb. A cipo szerintem is szep, hat a blezer se lehet rossz, esetleg vehetnel valami kiegeszitot pl. karorat, de ezt mar te dontsd el. Feher vagy testszinu lenne szerintem legjobb melltartokent.
4/7 anonim válasza:
Úristen ez a rózsaszín ruha nagyon szép 😍
6/7 anonim válasza:
Az első ruhára szavazok én is,pont a napokban próbáltam fel egy üzletükben,amíg rajtam vol csak pozitívumokat tudtam rola mondani.Szerintem nude színű melltartóval vedd fel,vagy lehet kapni direkt kivágott ruhákhoz való melltartót azok meg jobbak.De ha azt a ruhát veszed meg/fel,akkor szerintem ne azt a nude magassarkut vedd,hanem egy sötétebb inkabb feketét mert nagyon elfog veszni az összképben.🙂
7/7 anonim válasza:
Szerintem barna hajhoz nem túl jó a rósaszín :/ 3. lehetőség nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!