Melyik ruhát válasszam esküvőre?
Nem tudunk megegyezni, hogy melyik ruhát válasszam. Szerinted melyik miért jó, melyik miért nem jó? Segítséged előre is köszönöm!
Annyira nekem sem tetszik egyik sem, de az a lényeg, hogy a te ízlésednek megfeleljen.
Az első képen olyan mintha nagyon elállna a ruha felsőrészre, oldalt és a melleden is. Nem tudom, lehetséges, hogy csak ebből a szögből, képen látszik így...ezt te érzed, hogy neked passzol-e, kényelmes-e.
A második ruhának nem tetszik a nyakrésze, olyan formátlan, szerintem nem is áll jól mert túl zárt.
A harmadik szerintem nem rossz, talán ez a legjobb mert ez sokkal nyitottabb, de ez pedig lehet, hogy egy kicsit olyan túl népies, túl nagymamás.(nem ez a legjobb szó, de nem tudom jobban leírni).
Egyik sem áll jól....ahhhh.....
Te szép vagy, szóval ne vedd magadra de nem illenek rád a ruhák....az esküvői ruhának pontosan kell passzolni mindenféleképpen, ezért mondják álom ruhának....mellesleg ha nem tudsz választani akkor még nincs meg az igazi ruha...ha ezek közül választasz biztos rosszul döntesz majd, mert később azon fogsz gondolkodnk, hogy ohh jobb lett volna a másik inkább....ez természetesen csak vélemény...
Majd értesíts mit választottál, mert nagyon kiváncsi vagyok :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!