Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik ruhát válasszam esküvőre?

Melyik ruhát válasszam esküvőre?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Nem tudunk megegyezni, hogy melyik ruhát válasszam. Szerinted melyik miért jó, melyik miért nem jó? Segítséged előre is köszönöm!

2017. ápr. 14. 16:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az első áll a legjobban.Az illik az alakodhoz,illetve jól áll rajtad.A másodiknak nem tetszik a nyakrésze,szerintem előnytelen.A harmadik pedig szerintem nem áll rajtad annyira jól.Esetleg valami más fazon nem tetszi?🙂
2017. ápr. 14. 16:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem tetszik. Bocs !
2017. ápr. 14. 17:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is az első. A harmadik azzal a pánt résszel valami borzasztó, olyan előnytelen.
2017. ápr. 14. 17:09
 4/9 anonim ***** válasza:

Annyira nekem sem tetszik egyik sem, de az a lényeg, hogy a te ízlésednek megfeleljen.

Az első képen olyan mintha nagyon elállna a ruha felsőrészre, oldalt és a melleden is. Nem tudom, lehetséges, hogy csak ebből a szögből, képen látszik így...ezt te érzed, hogy neked passzol-e, kényelmes-e.

A második ruhának nem tetszik a nyakrésze, olyan formátlan, szerintem nem is áll jól mert túl zárt.

A harmadik szerintem nem rossz, talán ez a legjobb mert ez sokkal nyitottabb, de ez pedig lehet, hogy egy kicsit olyan túl népies, túl nagymamás.(nem ez a legjobb szó, de nem tudom jobban leírni).

2017. ápr. 14. 17:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Első és második közül a második elegánsabb. A harmadik nekem nem tetszik annyira, de ez ízlés kérdése, ne az alapján dönts, hogy egy ismeretlennek tetszik-e :)
2017. ápr. 14. 17:13
 6/9 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Annyira nekem egyik se tetszik, de talán az első a legjobb, bár mivel pánt nélküli, nem tűnik túl kényelmesnek.
2017. ápr. 14. 17:40
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az első nekem nagyon tetszik, az utolsó egyáltalán nem. A második is szép de az első jobb szerintem.
2017. ápr. 14. 18:11
 8/9 anonim válasza:
100%

Egyik sem áll jól....ahhhh.....

Te szép vagy, szóval ne vedd magadra de nem illenek rád a ruhák....az esküvői ruhának pontosan kell passzolni mindenféleképpen, ezért mondják álom ruhának....mellesleg ha nem tudsz választani akkor még nincs meg az igazi ruha...ha ezek közül választasz biztos rosszul döntesz majd, mert később azon fogsz gondolkodnk, hogy ohh jobb lett volna a másik inkább....ez természetesen csak vélemény...

Majd értesíts mit választottál, mert nagyon kiváncsi vagyok :))))

2017. ápr. 15. 22:45
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Igazából az első két ruha ugyanaz, csak egyiknél felhajtottam azt a szörnyű gallérféleséget. A másodiknak (ami harmadik) nagyon szép anyaga van, de olyan "tekintetes asszonyos"nak látom én is. A családom a nyakpántos ruhát szerette, meg is rökönyödtem rajta. Már csak póráz kell hozzá... Én úgy döntöttem, keresgélek tovább. Ha megvan, felteszem :)
2017. ápr. 16. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!