Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Májusban tartandó esküvőre ez...

Májusban tartandó esküvőre ez a szett milyen?

Figyelt kérdés

Kicsit tanácstalan vagyok, merthogy feketét nem illik felvenni, se pirosat, fehéret.

De ez így mennyire lenne gáz?

[link]

[link]

A második képen a szoknyát kell nézni. Ehhez így egy fekete magassarkút gondoltam.

Ha a fekete nem illik szerintetek, akkor kb. milyen felső illene hozzá, ami színben is és mindenhogy passzol, na meg megy egy fekete cipőhöz?! (Vagy max. veszek egy fehéret? Nem tudom.)

Köszi a segítséget előre is! :)

Ha szerintetek ez az összeállítás nem esküvőre való, akkor szívesen várok olyanokat, amik igen. :)

2017. márc. 15. 04:37
 1/7 A kérdező kommentje:

Ez a felső van fehérben is:

[link]

Így illene hozzá jobban szerintetek?

2017. márc. 15. 04:38
 2/7 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem ez a szoknya borzalom
2017. márc. 15. 05:56
 3/7 anonim ***** válasza:
59%

Nem tudjuk hany eves vagy, mert bizonyos kor folott szerintem nem annyira illik ilyen szoknyat viselni. A felso szerintem feherben jobb, es egy A vonalu vagy egy ceruza szoknyaval, magassarkuval mindenkepp elegansabb mint a linkelt szoknya. Egyebkent fugg az eskuvo stilusatol is a ruha szerintem, a vendegektol (inkabb fiatal tarsasag sok barat kollega, vagy inkabb a nagy csalad lesz jelen) meg hogy milyen minosegben mesz oda (ha tanu lennel hatarozottan nem).

Feher cipoben nem vagyok biztos, fekete akkor lenne jo, ha mondjuk a szoknya fekete...egyebkent vilagoshoz jo a nude is, es sokkal tobb helyre felveheted, jobban kombinalhato barmivel.

2017. márc. 15. 06:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Ha 12, vagy az alatt, akkor a fehér felsővel jó lenne szerintem:)

Viszont ha ennél több, akkor ne vedd fel ezt a szoknyát.

2017. márc. 15. 11:38
 5/7 A kérdező kommentje:

[link]

És ez? :)

2017. márc. 20. 04:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezt már idősebbnek is el tudom képzelni:) Hány éves vagy?
2017. márc. 20. 15:38
 7/7 A kérdező kommentje:
24 :D
2017. márc. 21. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!