Májusban tartandó esküvőre ez a szett milyen?
Kicsit tanácstalan vagyok, merthogy feketét nem illik felvenni, se pirosat, fehéret.
De ez így mennyire lenne gáz?
A második képen a szoknyát kell nézni. Ehhez így egy fekete magassarkút gondoltam.
Ha a fekete nem illik szerintetek, akkor kb. milyen felső illene hozzá, ami színben is és mindenhogy passzol, na meg megy egy fekete cipőhöz?! (Vagy max. veszek egy fehéret? Nem tudom.)
Köszi a segítséget előre is! :)
Ha szerintetek ez az összeállítás nem esküvőre való, akkor szívesen várok olyanokat, amik igen. :)
Nem tudjuk hany eves vagy, mert bizonyos kor folott szerintem nem annyira illik ilyen szoknyat viselni. A felso szerintem feherben jobb, es egy A vonalu vagy egy ceruza szoknyaval, magassarkuval mindenkepp elegansabb mint a linkelt szoknya. Egyebkent fugg az eskuvo stilusatol is a ruha szerintem, a vendegektol (inkabb fiatal tarsasag sok barat kollega, vagy inkabb a nagy csalad lesz jelen) meg hogy milyen minosegben mesz oda (ha tanu lennel hatarozottan nem).
Feher cipoben nem vagyok biztos, fekete akkor lenne jo, ha mondjuk a szoknya fekete...egyebkent vilagoshoz jo a nude is, es sokkal tobb helyre felveheted, jobban kombinalhato barmivel.
Hány éves vagy?
Ha 12, vagy az alatt, akkor a fehér felsővel jó lenne szerintem:)
Viszont ha ennél több, akkor ne vedd fel ezt a szoknyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!