Melyik nyári ruhát válasszam? (kép rólam lent)
Figyelt kérdés
A ruhák:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
Kép rólam:
Adataim:
mell: 70D
csípő: 90
derék: 60-65
a többi látszik
Melyik lenne a legjobb választás, és miért?
Ha ezek közül egyik sem, akkor milyen?
Színt is ajánlhattok
Köszönöm :)
2014. máj. 25. 21:52
1/12 anonim válasza:
Szerintem mind jól állna rajtad,mert átlagos a testalkatod.
Én tuti a 3. ruhát választanám! :)
2/12 anonim válasza:
Egyik se (és nem azért mert egyik se lenne szép)!
Ekkora mellel a kerek nyakat nem kellene erőltetned, ahogy a pánt nélkülit sem! Ezek kis mellre előnyösek.
V-nyakú ruhát keress!
3/12 anonim válasza:
*hülyén fogalmaztam: pánt nélküli nincs köztük, de a piros és a spagettipántosnál a pántok kb. csak dísznek vannak, a melled lehúzná az alkotást.
4/12 anonim válasza:
Nekem a piros tetszik a legjobban :)
5/12 anonim válasza:
Az 1-es alá nem tudsz melltartót venni, a 3-as pedig túl zárt. A 2-es alól is kilátszik a pánt, meg az ennyire egyenes szabás inkább kis mellűeknek való. 4-5 nekem nem különösebben tetszik, de jól állna. Nem csak V nyakat lehet viselni nagy mellel, ill 70D nem is olyan óriási. Ami a képen van rajtad az is inkább kerek, és teljesen jó. De zárt, nyakig érő ne legyen a ruha.
6/12 anonim válasza:
Nekem a 4. tetszik a legjobban.
7/12 anonim válasza:
Szerintem a 4. a legjobb, kényelmes, fel lehet venni melltartóval és szerintem nagyon jól kiemelné az alakod. :) Ha ilyen lábaim lennének én tuti nem maxiruhát hordanék. És egyébként hülyeség, hogy nagy mellel nem lehet pánt nélkülit vagy kerek nyakút hordani, én csak kerek nyakú felsőket hordok, mert a V-nyakút utálom, és jól áll.
8/12 anonim válasza:
Valamelyik fehéret, de inkább a harmadikat, és azért mert imádom a fehér ruhás szőke lányokat :)
10/12 anonim válasza:
az utolsó 3 közül bármelyik, mivel a derekad szép vékony ezért azt hangsúlyozd
ha egy sima maxiruhát vennél fel nem látszana a derekad és olyan mintha egy zsákban lennél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!