Segítségre lenne szükségem! Melyik táskát válasszam?
Kinéztem a Begual Shop-ban 2 táskát és nem tudok dönteni melyiket vegyem meg. Szerintetek melyik jobb?
Az egyik: [link]
A másik: [link]
Mindkettő tetszik, de Karen jobban, csak az meg drágább, viszont bőr... Segítség!!!! Melyik legyen?
Köszönöm a válaszokat! Kis kosztümhöz szerintem mindkettő jó. És nem fehér, hanem bézs színű.
A Karen jobban is tetszik mert tényleg elegánsabb, igaz, hogy drágább, de talán megéri. Vagy megvegyem mindkettőt, az lenne a legjobb, csak mit szól a férjem??? Hm... Nem tudom. Még várok véleményeket. Csak félek, hogy elviszik az orrom elöl.
Köszönöm a válaszokat Nektek is.
#4-es válaszoló! Te melyiket javasolnád akkor? Kíváncsi lennék te melyiket választanád,van ott elég sokféle ezeken kívül, hátha nekem is bejönne, még képlékeny a dolog.
#5-ös! Én is a bőr tartósságában bízom, lehet az lesz, vagy egy másik bőr, mert van ott másik is ami még szimpi.
Bocs, hogy számokként válaszoltam , de a neveteket nem látom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!