Kérlek, mondjátok el ti milyen téli kabátot fogtok hordani télen? Kis segítségre lenne szükségem.
Vennem kell egy új téli kabátot, mert a tavalyit kinőttem, és sajnos fogalmam sincs hogy most mi a divat. Szeretnék egy igazán jó kabátot, divatosat, csinosat.
Tanácsolták a szövet kabátokat, de köszönöm inkább kihagyom őket, nem az én stílusom.
Sokan egy vékony bőrdzsekiben flangálnak, a híres divatcégek modelljein is vékonyka bőrdzsekik vannak téli divat címen. Ez eléggé kivitelezhetetlen számomra, mikor hajnalban a vonatra várok, hogy suliba menjek.
tehát segítenétek? elképzelésem sincs a téli kabátomról.
L/16
Nekem is ilyen sima, bélelt vászonkabátom van, de nem fényes anyagból, hanem matt és mincsenek rajta keresztbe varrások (tehát nincs ilyen pufikabát jellege, de ugyanolyan meleg), tehát tök sima, karcsúsított és kb térdig ér.
2 ilyen van, egy fekete, kicsit sportosabb, nagy zsbekkel elöl és egy fehér, ami kicsit elegánsabb
Idén gumis övvel fogom őket hordani, hogy nőiesebbé tegyem őket. Én se akarok megfagyni... Különben is, állítólag a mostani tél különösen hideg lesz...
Ilyesmi, csak nem ilyen susogós anyagból és kicsit hosszabb: [link]
Szovetkabatot illetve valami vastagabb olyan mint a selyem. De en a te helyedbe nezelodnek a boltok elott ah elsetalok ha megtetszik valami azt megveszem. En igy szoktam csinalni
17/L
köszönöm szépen.
az az igazság hogy vettem egy kabátot, pufi, fehér, lakkos hatású. és hatalmas szőrös fekete gallérja van, rövid.
meleg, nem az a baj csak félek hogy megint beégetem magam egy förtelmes kabáttal.
egy vastag bélelt de bőrből készült kabátot szerettem volna nagy szőrös gallérral de sehol sem találtam. ezért ezt vettem de nem tudom, lehet mellé nyúltam:S
köszönöm szépen az eddigi válaszokat
Én maradok a bokáig érő fekete szövetkabátomnál.
Ha télikabát, akkor legyen minimum derék alá érő, mert ezeknek a rövidke kabátoknak majd évek múlva jön meg a hatása vese-medence gyulladás formájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!