Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon gyorsan kellenének...

Nagyon gyorsan kellenének tippek, melyik ruhát válasszam?

Figyelt kérdés

Melyik ruha a legszebb az alábbi 3 közül(bulikba venném)

Mind tetszik,de nem tudok dönteni.

1. [link] ez tetszik a legjobban, de mivel jön a nyár, s ez hosszú ujjú félek melegem lesz, viszont ilyen ruhám még sose volt.A hátsó része is nagyon összehúzott,az nem csúnya?

2. [link] ebben tetszik,hogy csillog, viszont azt írja,hogy maximális magasság: 165cm,én meg 174 vagyok,akkor lehetséges,hogy túl rövid lesz?

3. [link] Ennek tetszik a színe,amúgy is kedvencem a zöld,viszont fura az a csipke a nyakánál...

Ezek alapján melyiket választanátok? Nagyon örülnék ha mihamarabb válaszolnátok.

2014. ápr. 14. 09:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

A többi meg max. 168-ra. Szerintem már az is nagyon rövid lesz neked, mivel ELEVE mini mind!

Szerintem mind túl kihívó, így nem tudom egyikre se rámondani, hogy "ezt válaszd!".

2014. ápr. 14. 09:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a másodikból mindened kint lenne, a harmadik meg nem valami szép. Az első az jó, de hosszú ujjú meg fekete is, szóval talán tényleg nem nyári. Szerintem keresgélj még.
2014. ápr. 14. 09:19
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlatilag mindegyik ribis,szerintem. Én egyiket sem választanám.
2014. ápr. 14. 09:19
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is az első tetszik a legjobban :) viszont nyáron az tényleg nem túl jó, főleg egy bulizáshoz, ahol amúgyis meleg szokott lenni

De a második is szép, csaknem lesz túl rövid.....

A harmadik egyáltalán nem tetszik.... ez a zöld szín elég csúnya....

2014. ápr. 14. 09:21
 5/11 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

A múltkor is rendeltem az oldalról, olyan ruhát aminél 165 volt a max, de az M méretet rendeltem és nem volt kicsi!Pont jó volt nekem,mint a képen, viszont a második már eleve annyira nyitott,hogy szerintem az kicsi lesz rám...:/

2014. ápr. 14. 09:25
 6/11 A kérdező kommentje:
ilyenkor még jó lenne a hosszú ujjú, nyáron vennék egy rövidet,olyanom van. És majd nyár után újra jó lenne ez. Mit gondoltok?
2014. ápr. 14. 09:28
 7/11 anonim ***** válasza:
Első talán jó, habár fura a hátulja, az nem tetszik, én ebay-en sokkal szebbeket szoktam venni, olcsóbban. Szerintem nézz szét jobban, mert ezeknél jobbat találsz bárhol.
2014. ápr. 14. 10:32
 8/11 anonim ***** válasza:

A 3. nagyon ronda.

Az 1.-t nem venném, az általad is említett okok miatt.

A 2. szép. Szerintem nem lenne kicsi. Persze, csak kép alapján mondom, de ha 10 cm-vel rövidebb is lenne neked, még az sem lenne túlzás. De a többinél is tényleg a max. magasság csak 3 cm-vel több, az meg nem túl sok, szóval szerintem ne ez alapján szűrd a ruhákat.

2014. ápr. 14. 11:30
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha nagyon választani kell, első vagy második, a harmadikkal már - ne haragudj, de - már a sarokra sem kellene kiállnod.

Számomra ízléstelen mind (bár jellemzően Romániában valóban így öltözködnek a lányok - ne vedd sértésnek, a párom román, így onnan tudom), de olyan szép, szexi, divatos ruhákat tudnál venni H&M-ből, Stradivariusból, Pull&Bear-ből, hogy csak na.

2014. ápr. 14. 12:00
 10/11 A kérdező kommentje:
olyan márkás cuccokra sajnos nincs pénzem,legalábbis a szüleim nem adnának annyit egy ruhára nekem...
2014. ápr. 14. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!