Nagyon gyorsan kellenének tippek, melyik ruhát válasszam?
Melyik ruha a legszebb az alábbi 3 közül(bulikba venném)
Mind tetszik,de nem tudok dönteni.
1. [link] ez tetszik a legjobban, de mivel jön a nyár, s ez hosszú ujjú félek melegem lesz, viszont ilyen ruhám még sose volt.A hátsó része is nagyon összehúzott,az nem csúnya?
2. [link] ebben tetszik,hogy csillog, viszont azt írja,hogy maximális magasság: 165cm,én meg 174 vagyok,akkor lehetséges,hogy túl rövid lesz?
3. [link] Ennek tetszik a színe,amúgy is kedvencem a zöld,viszont fura az a csipke a nyakánál...
Ezek alapján melyiket választanátok? Nagyon örülnék ha mihamarabb válaszolnátok.
A többi meg max. 168-ra. Szerintem már az is nagyon rövid lesz neked, mivel ELEVE mini mind!
Szerintem mind túl kihívó, így nem tudom egyikre se rámondani, hogy "ezt válaszd!".
Nekem is az első tetszik a legjobban :) viszont nyáron az tényleg nem túl jó, főleg egy bulizáshoz, ahol amúgyis meleg szokott lenni
De a második is szép, csaknem lesz túl rövid.....
A harmadik egyáltalán nem tetszik.... ez a zöld szín elég csúnya....
köszi a válaszokat!
A múltkor is rendeltem az oldalról, olyan ruhát aminél 165 volt a max, de az M méretet rendeltem és nem volt kicsi!Pont jó volt nekem,mint a képen, viszont a második már eleve annyira nyitott,hogy szerintem az kicsi lesz rám...:/
A 3. nagyon ronda.
Az 1.-t nem venném, az általad is említett okok miatt.
A 2. szép. Szerintem nem lenne kicsi. Persze, csak kép alapján mondom, de ha 10 cm-vel rövidebb is lenne neked, még az sem lenne túlzás. De a többinél is tényleg a max. magasság csak 3 cm-vel több, az meg nem túl sok, szóval szerintem ne ez alapján szűrd a ruhákat.
Ha nagyon választani kell, első vagy második, a harmadikkal már - ne haragudj, de - már a sarokra sem kellene kiállnod.
Számomra ízléstelen mind (bár jellemzően Romániában valóban így öltözködnek a lányok - ne vedd sértésnek, a párom román, így onnan tudom), de olyan szép, szexi, divatos ruhákat tudnál venni H&M-ből, Stradivariusból, Pull&Bear-ből, hogy csak na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!