Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A harisnyanadrág már a fiúkon...

A harisnyanadrág már a fiúkon is gyakori halásznadrággal?

Figyelt kérdés
Mert eddig csak azt láttam,hogy a fiúk futáshoz,biciklizéshez vették fel,ez oké!De tegnapelőtt például egy olyan srácot láttam az egyik nagykörúti villamosmegállóban,aki fekete kapucnis pulóvert,ráhúzva egy fehér póló,fekete halásznadrág,és fehér pamutharisnyanadrágot viselt.Volt időm megnézni,mivel közvetlen előttem állt meg.A nadrágja meg kicsit a térde fölé ért,tehát nem lehetett térdzokni,csak harisnyanadrág,ráadádul az a régebbi kötött fajtát viselte,amit már szinte sehol se lehet kapni.Megbámulták még rajtam kívül egy páran a megállóban,de a villamoson is volt egy kis közönsége.De annál inkább meglepő volt,mintsem mulatságos.Tőlem mindenki azt vesz el amit akar,másra nem tartozik,csak olyan furcsa látvány volt fehér harisnyában.Hát nem is tudom!Nekem úgy rémlik,hogy oviban,meg iskolában alsótagozatosként hordtunk olyat.De végül is az ő dolga!

2017. ápr. 11. 19:39
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nekem a párom vett kb 3 éve egy vastag kötött harisnyanadrágot, mondván jó lesz ez nekem télen, de nem igazán akartam fel venni, egyszer valahogy még is fel vettem mert nagyon hideg volt.

És kellemesen csalódtam a harisnyanadrág viselésében, azóta télen mindig hordok harisnyanadrágot, és többen is látták már, de nem szóltak még be érte:)!

Nyáron biztos nem hordanék, meg nejlont sem, de így a hidegben már mást nem is vennék fel, nekem nagyon kényelmes, meleg, és nagyon szeretem hordani, van úgy hogy ithol is csak egy póló meg harisnyanadrág van rajtam.

2017. ápr. 24. 05:27
 22/22 anonim ***** válasza:

Én nem tehetek róla, hogy harisnyában érzem jól magam, és nem csak télen, hanem nyáron, tavasszal, ősszel is szeretem hordani.

Arról sem tehetek, ha valakinek nem tetszik pasin a harisnya.

Arról sem tehetek, hogy többen melegnek nézik a harisnyás pasikat, azt meg végképp nem értem, miért kell ezért leanyázni, lebúzázni?

Én is beszólhatnék akinek nem tetszik az öltözete, de nem vagyok bunkó.

Igazából bosszantó nagyon a beszólások, de legalább őket is felbosszanthatom.

És általában ha lebziznak, visszaszólok, hogy anyád a bzi és így legalább ő is rosszul fogja érezni magát.

2017. ápr. 24. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!