A harisnyanadrág már a fiúkon is gyakori halásznadrággal?
Nekem a párom vett kb 3 éve egy vastag kötött harisnyanadrágot, mondván jó lesz ez nekem télen, de nem igazán akartam fel venni, egyszer valahogy még is fel vettem mert nagyon hideg volt.
És kellemesen csalódtam a harisnyanadrág viselésében, azóta télen mindig hordok harisnyanadrágot, és többen is látták már, de nem szóltak még be érte:)!
Nyáron biztos nem hordanék, meg nejlont sem, de így a hidegben már mást nem is vennék fel, nekem nagyon kényelmes, meleg, és nagyon szeretem hordani, van úgy hogy ithol is csak egy póló meg harisnyanadrág van rajtam.
Én nem tehetek róla, hogy harisnyában érzem jól magam, és nem csak télen, hanem nyáron, tavasszal, ősszel is szeretem hordani.
Arról sem tehetek, ha valakinek nem tetszik pasin a harisnya.
Arról sem tehetek, hogy többen melegnek nézik a harisnyás pasikat, azt meg végképp nem értem, miért kell ezért leanyázni, lebúzázni?
Én is beszólhatnék akinek nem tetszik az öltözete, de nem vagyok bunkó.
Igazából bosszantó nagyon a beszólások, de legalább őket is felbosszanthatom.
És általában ha lebziznak, visszaszólok, hogy anyád a bzi és így legalább ő is rosszul fogja érezni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!