A harisnyanadrág már a fiúkon is gyakori halásznadrággal?
Én is hordok, ilyenkor már vékonyabbakat. De most hogy jön a jó idő, gondban is vagyok. Hoggy vegyek rövidnadrágot?
Az egyik lábam műláb. Ha húzok rá harisnyát, alig látszik, hogy mű... Ha nincs rajtam protézis, akkor is húznék rá valamit... De ha meg amiatt bámulnak?
Akkor itt az indok hogy miert viseld ilyenkor is!
A csajok meg striak es visszerek miatt hordjak tehat mi ferfiak is lehetunk hiuak...
Nagyon sok fiú férfi hord harisnyanadrágot az én ismerősi körömből, ők még azok az emberek akik régen is fel vették a harisnyát, és ez meg is maradt náluk, csak azt nem értem hogy ez a többséget miért zavarja, könyörgöm egy ruha darabról beszélünk!!!
A mai öltözködésbe bizony bele lehetne kötni hogy sokan hogyan öltözködnek, és itt a legkisebb lenne az hogy egy fiú harisnyanadrágot vesz fel.
Az én férjem is abból az ídőböl való amikor még bementél egy ruházati boltba, és nem hogy nagyot néztek arra amikor kértél férfi harisnyát, ha nem azt kérdezte méret, szín illetve mennyit kérsz belőle.
Igen! Utolsóval egyet értek, inkább nadrág alatt hordják a fiuk meg a férfiak a harisnyanadrágot, így kisebb az esélye annak hogy le bu...zák őket.
Az én párom is csak úgy hordja a hidegben nadrág alatt!
Ő vastag kötött harisnyát hord télen, meg amikor hideg van, de ő neki nincsen semmi baja vele, kifejezetten szereti hordani a harisnyanadrágot, és nem b...zi!!!
Azert mert gyavak!
A csajok persze merik a ferfi ruhat lathatoan viselni....
Nekik nem serti a hiusagukat ha lehomarozzak oket ezert.
Egy homit mutassatok mar Nekem aki harisnyat hord! Illetve kerdezzuk meg hogy ez egy egyezmenyes jel e kozottuk,hogy akin harisnya van az melg es ez alapjan ismerik e fel egymast!
En siman viselem,es sokan eszre is veszik ,de sosem szoltak be!
Mivel gyartanak ferfi nejlonharisnyat miert ne viseljuk?
A nok is elkezdtek valamikor a noi nadragot hordani es ok is bevallaltak a sertegeteseket csak egyszer megszoktak es elfogadtak!
Csupan lepni kene nekunk is mint a noknek a nadraggal kapcsolatban anno es ezt is megszokjak mint a fulbevalos es hosszuhaju ferfiakat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!