Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A harisnyanadrág már a fiúkon...

A harisnyanadrág már a fiúkon is gyakori halásznadrággal?

Figyelt kérdés
Mert eddig csak azt láttam,hogy a fiúk futáshoz,biciklizéshez vették fel,ez oké!De tegnapelőtt például egy olyan srácot láttam az egyik nagykörúti villamosmegállóban,aki fekete kapucnis pulóvert,ráhúzva egy fehér póló,fekete halásznadrág,és fehér pamutharisnyanadrágot viselt.Volt időm megnézni,mivel közvetlen előttem állt meg.A nadrágja meg kicsit a térde fölé ért,tehát nem lehetett térdzokni,csak harisnyanadrág,ráadádul az a régebbi kötött fajtát viselte,amit már szinte sehol se lehet kapni.Megbámulták még rajtam kívül egy páran a megállóban,de a villamoson is volt egy kis közönsége.De annál inkább meglepő volt,mintsem mulatságos.Tőlem mindenki azt vesz el amit akar,másra nem tartozik,csak olyan furcsa látvány volt fehér harisnyában.Hát nem is tudom!Nekem úgy rémlik,hogy oviban,meg iskolában alsótagozatosként hordtunk olyat.De végül is az ő dolga!

2017. ápr. 11. 19:39
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

A halásznadrág vádliig ér.

Nyilván nem gyakori, ha mindenki megbámulta. Lehet hogy elvesztett egy fogadást. Vagy futni volt és ment haza.

2017. ápr. 11. 20:38
 2/22 anonim ***** válasza:
49%
Igen lehet mert 1996-tol gyartanak ferfi nejlonharisnyat is csak kevesen tudjak , tehat siman lehet viselni ha valaki ugy erzi hogy kenyelmes Neki.
2017. ápr. 12. 07:56
 3/22 anonim ***** válasza:
96%

Láttál egy srácot így és már divatról beszélsz? Ez nem divat.

Én csak legginges fiúkat szoktam látni.

Egyébként nem gondolom, hogy nagy különbség lenne egy fehér térdzokni és 1 fehér pamut harisnya között.

2017. ápr. 12. 10:06
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Épp a megbámulást nem szeretik, én sem amikor nylonharisnyám miatt bámulnak, ha nem bámulnának, vagy nevetnének, talán divat is lenne.
2017. ápr. 12. 19:48
 5/22 anonim ***** válasza:
37%

Utolso!

A csajoktol kell tanulni, oket sem erdekli ha megbamuljak a ferfi acelbetetes bakancs es ferfi ruha viselete miatt!

Egyebkent 1996-ota gyartanak ferfi nejlonharisnyat csak ezt a bamulosok nem tudjak!

A tudatlansag ul ki ilyenkor az arcukra.

2017. ápr. 13. 09:27
 6/22 anonim ***** válasza:
43%
Az még nem zavarna ha bámulnának, de amikor kinevetnek és lebúzáznak az rossz és akkor el van rontva a napom.
2017. ápr. 13. 16:25
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Én nem bántok egy férfit sem aki harisnyát hord, az én párom is hord ősztöl tavaszig, sőt én is vettem már neki olyat amit te láttál pamut bordás harisnyát, ő viszont gyermek kora óta hordja télen a harisnyanadrágot de csak ezt a vastag bordázottat, és nem érdekli mások véleménye. Szereti hordani mert praktikus, és kényelmesnek tartja.

Nem kellene ebből ilyen problémát csinálniuk az embereknek, a harisnyanadrág egy ruha darab amit az ember hord, akkor miről is beszélünk.....

2017. ápr. 14. 05:20
 8/22 anonim ***** válasza:

#7 sajnos sokan túlértékelik, sima alap pamut vagy nylonharisnyát nem kellene túlértékelni.

Sok hülye van, aki a férfi harisnyaviselést egyből a melegséggel párosítja. Így akik kedvelik, max nadrág alatt hordja. Én is láttam már fiút nyáron dög melegbe nadrág alatt hordott testszínűt, amikor ült, látszott kicsit. Ha nem kellene szégyenkeznie, kellemesebb lett volna rövidnadrággal hordania.

Ahogy én is gyakran hordok nejlonharisnyát jó időben is, többen furcsállják, de én ilyen típus vagyok, nem szeretek harisnya nélkül lenni, sztem a passzos érzést. És sokat ülők, ezért is jó.

2017. ápr. 14. 09:19
 9/22 anonim ***** válasza:

Én barátom is visel nejlonharisnyát de ő csak hideg időkben veszi fel hosszú nadrág alá.

Persze ha elmegyünk futni, vagy bicajozni akkor rövidnadrág alá felszokott venni még 20 fokban is mert nagyon fázós lába van, és azért is viseli télen, mert gyerekként sosem vett fel nadrág alá semmit, és az ízületei igen csak szét lettek cseszve neki 25 éves korára.

2017. ápr. 14. 11:13
 10/22 anonim ***** válasza:
Én is hordok harisnyanadrágot, és nőit. A férfi harisnyanadrág nagyságrenddel drágább! 15-100 DEN-esig van készletemben. De csak hűvös, hideg időben és mindig hosszú nadrág alá.Miért kell ezen kiakadni?
2017. ápr. 14. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!