Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Baj ha ennyire kilátszik a hasam?

Baj ha ennyire kilátszik a hasam?

Figyelt kérdés

[link]

Persze nem télen akarom ezt felvenni :D De tudom, hogy az ilyen felsőket általában magas derekú nadrággal hordják, én viszont utálom azt a fazont.

2017. ápr. 5. 11:45
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
2017. ápr. 5. 12:08
 2/16 anonim ***** válasza:
55%
Közönséges, főleg hogy a bimbóid is majd átszurják az anyagot...
2017. ápr. 5. 12:12
 3/16 anonim ***** válasza:
85%
ha ilyen a hasad akkor nembaj.. szerintem
2017. ápr. 5. 12:23
 4/16 anonim ***** válasza:
75%

Attól függ, hogy hova veszed fel. Nekem tetszik. Fiatalos. Én is hordtam ilyet 20 éve :D

De sok helyen nem illik így megjelenni.

2017. ápr. 5. 12:27
 5/16 Manócska1 ***** válasza:
80%
szerintem is szép,fiatalos. persze,nem mindenhová illik ilyet felvenni és igen melltartó nem ártana alá
2017. ápr. 5. 12:43
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Én jobban szeretem egészbe a savanyúuborkát.
2017. ápr. 5. 13:08
 7/16 anonim ***** válasza:
83%
7: ez a te ízlésed. És valakinek pont ez ronda. Nekem pl. férfias. A kérdező hasa ezerszer szebb és nőiesebb szerintem. Egyáltalán nem plöttyedt, csak nem kockás. De nem is kell annak lennie.
2017. ápr. 5. 14:10
 8/16 A kérdező kommentje:

Nem akarok kockás hasat, nem tetszik, az se, amit linkeltél. Én meg vagyok elégedve a saját testemmel, és nem bánom, ha neked nem tetszik, de ilyen jelzőket, hogy plöttyedt, ne írj rám vagy másra, mert elég primitív megnyilvánulás. Ha véleményed van, azt normálisan is elmondhatod, ne légy már bunkó.

Hozzáteszem, hogy heti négyszer jógázom, kétszer-háromszor meg HIIT edzést, és egészségesen étkezem. Én jól érzem így magam, mit jössz azzal, hogy plöttyedt, a hasam, amikor nyilvánvalóan nem az, csak neked a body builder nők tetszenek (amivel egyébként semmi baj.)

2017. ápr. 5. 14:22
 9/16 anonim ***** válasza:
61%
szerintem savanyú uborka
2017. ápr. 5. 14:32
 10/16 anonim ***** válasza:
30%
Közönséges és ribizlis
2017. ápr. 5. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!