Baj ha ennyire kilátszik a hasam?
Persze nem télen akarom ezt felvenni :D De tudom, hogy az ilyen felsőket általában magas derekú nadrággal hordják, én viszont utálom azt a fazont.
Attól függ, hogy hova veszed fel. Nekem tetszik. Fiatalos. Én is hordtam ilyet 20 éve :D
De sok helyen nem illik így megjelenni.
Nem akarok kockás hasat, nem tetszik, az se, amit linkeltél. Én meg vagyok elégedve a saját testemmel, és nem bánom, ha neked nem tetszik, de ilyen jelzőket, hogy plöttyedt, ne írj rám vagy másra, mert elég primitív megnyilvánulás. Ha véleményed van, azt normálisan is elmondhatod, ne légy már bunkó.
Hozzáteszem, hogy heti négyszer jógázom, kétszer-háromszor meg HIIT edzést, és egészségesen étkezem. Én jól érzem így magam, mit jössz azzal, hogy plöttyedt, a hasam, amikor nyilvánvalóan nem az, csak neked a body builder nők tetszenek (amivel egyébként semmi baj.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!