Ha a hasam és az alatta lévő rész oldalról jól kilátszik akkor lágyéki sérvem van?
Nem vagyok kövét se, 183 cm magas vagyok 65 kilóval.
Oldalról a hasi és az ágyéki (köldök alatti és köldökkel együtti) rész felülről és oldalról is jól látszik. Néha (ritkán) szokott görcsölni a belem vagy a hasam (nem tudom pontosan) viszont ez sose tartott 1-2 percnél tovább....és mint mondtam ritka.
Emelésnél, hajolgatásnál nem fáj semmi sem.
18 éves vagyok, pontosabban 18/F . Lágyéki sérvem van ha ilyen durván kilátszik vagy egyszerűen ilyen a testalkatom a sok ülés miatt? (néha görnyedt ülés, de nem értem, ez összefügghet? mármint a testalkat)
ha behúzom a hasamat akkor csak a köldök alatti rész áll ki, vagyis az látszik oldalról inkább amikor behúzom a hasam. (A nemi szervig már nem megy le, legalábbis szerintem, látásom szerint)
Lágyéki sérvem van vagy ez normális?
*kövér se
Bocsánat az elgépelésekért.
Nem valószínű, inkább az alkatod ilyen. Nekem volt lágyéksérven, amikor előjön a sérv - azaz pontosabban szólva a hasfalon átbújik az érintett bélszakasz -, az nagyon jól látszik.
Egyébként pedig nemigen számít (hacsak nem zavar téged nagyon szépészetileg), addig a pontig, amíg ki nem záródik. Azt pedig úgyis tudnád, mert az úgy fáj, hogy egy percet sem hagy nyugton és a fájdalom biztosan elzavar az orvoshoz. Jobb is, mert a kizáródott sérvet azonnal műteni kell - különben nem éri meg a másnapot az ember.
Ha ennyire félsz, miért nem mégy el a házidokihoz és mutatod meg neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!