Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kicsit "husibb" vagyok és a...

Kicsit "husibb" vagyok és a magasderekú farmerek állnak jól. Viszont ha leülök látszik hogy van "egy kis hasam". Van valami trükk hogy ne lászodjon ennyire?

Figyelt kérdés

2017. jan. 12. 10:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%

a legjobb 'trükk' a fogyás.

ezen kívül max annyit tudsz tenni, hogy hosszabb, bővebb felsőket hordasz.

2017. jan. 12. 11:17
 2/13 anonim ***** válasza:
63%
Ne ülj le
2017. jan. 12. 11:38
 3/13 Evszii válasza:
86%
fogadd el magad úgy, ahogy vagy:)
2017. jan. 12. 12:52
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a testsúlyommal kapcsolatos tanácsokat, de nem erre vonatkozott a kérdésem. :D
2017. jan. 12. 17:28
 5/13 anonim ***** válasza:
85%
A nagyon sovány lányokon, meg a rohadt mázlistákon kívül mindenkinek van egy kis hasa, ha leül. Húzd ki magad ülés közben, akkor kevésbé feltűnő.
2017. jan. 12. 18:21
 6/13 anonim ***** válasza:
12%
Legalább tudjuk miért divat a magas derekú a 65% túlsúlyos országában.
2017. jan. 12. 20:55
 7/13 A kérdező kommentje:
Most tényleg mindenki fent akad azom hogy kiderül a kérdésből hogy nem vagyok vékony? Legalább kiderül hogy mennyi felszínes ember van. :D Aki csak kedves szerett volna lenni, annak köszönöm, de tényleg nem az lett volna a lényege a témának hogy mennyi felesleg van rajtam!...és akkor még mindenki azt akarja beadni, hogy nem a külső számít! Most is mindenki mire fókuszált az egész kérdésből? Persze hogy arra hogy "husibb". Érdekes egy világ. :D
2017. jan. 13. 12:53
 8/13 anonim ***** válasza:
39%
ez nem felszínesség. azt vettük le a kérdésből, hogy téged ZAVAR, mert igenis azon problémázol, hogy hogy tudnál úgy tenni, hogy ne látszódjon meg trükközni akarsz. most erre két megoldás van, vagy elfogadod, hogy ekkora a hasad és nem szenvedsz azon, hogy kisebbnek tűnjön (ami amúgyis csak önbecsapás, mert nem lesz kisebb, csak annak fog tűnni, már akinek, már ameddig..) vagy a 2. lehetőség, hogy teszel érte, hogy ne csak kisebbnek tűnjön, hanem kisebb is legyen. ennyi.
2017. jan. 13. 13:08
 9/13 anonim ***** válasza:
92%
Felejtsd el az előző hülyéket. Vegyél a nadrág alá szorítós harisnyát és megoldódik a problémád!
2017. jan. 15. 20:35
 10/13 anonim ***** válasza:
26%
miért lennénk hülyék?? mert a mamás hasleszorító aztán nagyon jó ötlet egy tininek..
2017. jan. 16. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!