Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Malibu lesz a suliba és nem...

Malibu lesz a suliba és nem tudom milyen ruhát vegyek fel? Ezzel kapcs. Kérdesek lent!

Figyelt kérdés

Szóval nem szoktam ilyen helyekre járni de most suliba lesz és elszeretnék menni és nem tudom milyen ruhákba szoktak menni vagyis mit vegyek fel? Ill. hogy szokás táncolni? Bocs de tényleg nem voltam még és nem akarok égni:(

Kösziiii a válaszokat előre is. (képet linkelhetnétek..):)

2010. máj. 12. 16:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én a sulibuliba egy csőgatyát egy pólót, tornacipőt kardigánt szoktam felvenni valami csillogó felsőt. énsem tudok magassarkúba járni ill, néha elesek meg szerintem táncolni se lehet nagyon abba.,Attól függ mekkora a felhajtás. kérdezd meg osztálytársaidat h ők mibe mennek onnan csórhatsz pár 5letet
2011. jan. 31. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!