Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Malibu lesz a suliba és nem...

Malibu lesz a suliba és nem tudom milyen ruhát vegyek fel? Ezzel kapcs. Kérdesek lent!

Figyelt kérdés

Szóval nem szoktam ilyen helyekre járni de most suliba lesz és elszeretnék menni és nem tudom milyen ruhákba szoktak menni vagyis mit vegyek fel? Ill. hogy szokás táncolni? Bocs de tényleg nem voltam még és nem akarok égni:(

Kösziiii a válaszokat előre is. (képet linkelhetnétek..):)

2010. máj. 12. 16:04
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem , hogy 16/L
2010. máj. 12. 16:04
 2/11 anonim ***** válasza:
mi az a malibu?
2010. máj. 12. 16:10
 3/11 A kérdező kommentje:
egy zenekar:) Szóval sulibuli lesz ... na:d
2010. máj. 12. 16:18
 4/11 anonim ***** válasza:
kérdezd meg a barátnődet, ő biztos tudja
2010. máj. 12. 16:35
 5/11 anonim ***** válasza:

Én a Malibut úgy értelmeztem, hogy ma buli lesz :D:D De akkor nem tévedtam olyna nagyot. Amúgy szerintem majd úgyis látod, hogy táncolnak-e mások. Ha igen, akkor nyugodtan szabadulj be a táncparkettre és ucu neki ;) Én mikor sulibulin voltam mindig táncoltunk, volt zene, fények minden. Nagyon jó volt. Még a tanárok is ropták. :D A ruháról annyit, hogy valami kényelmeset vegyél fel, hogy ne feszengj, de persze mivel buli, öltözz divatosan. De ne ess túlzásba, ne dobj ki mindent amid van. :D

Pl. egy csőnadrág magassarkúval és egy elegáns bő felsővel szerintem nagyon jól mutat. Hozzá nagy nyaklánc, fülbevaló, karkötő.

Teszek be pár linket még. :)

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. máj. 12. 16:44
 6/11 A kérdező kommentje:
Ja igen köszönöm az eddigi válaszokat.. még azt szeretném hozzá tenni hogy nem tudok magassarkúba menni XD vagyis tudok csak fél óra után megfájdul a lábam... ha nem abba megyek az gáz... ill. akk milyen cipőt vegyek fel? ilyen balerina vagy hasonló?
2010. máj. 12. 16:56
 7/11 anonim ***** válasza:
A balerina tökéletes lesz ;) Sokan nem szeretik a magassarkút, és a balerina is nagyon csini lesz a ruciddal :)
2010. máj. 12. 22:41
 8/11 anonim ***** válasza:
Úú a malibu az jó, lesz egy klassz bulid az szent :D .
2010. máj. 12. 22:42
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi köszi nektek... Szóval akkor nemgáz ha nem magassarkúba megyek?
2010. máj. 13. 20:18
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem, egyáltalán nem gáz :) Jó bulizást!! :)
2010. máj. 14. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!