Malibu lesz a suliba és nem tudom milyen ruhát vegyek fel? Ezzel kapcs. Kérdesek lent!
Szóval nem szoktam ilyen helyekre járni de most suliba lesz és elszeretnék menni és nem tudom milyen ruhákba szoktak menni vagyis mit vegyek fel? Ill. hogy szokás táncolni? Bocs de tényleg nem voltam még és nem akarok égni:(
Kösziiii a válaszokat előre is. (képet linkelhetnétek..):)
Én a Malibut úgy értelmeztem, hogy ma buli lesz :D:D De akkor nem tévedtam olyna nagyot. Amúgy szerintem majd úgyis látod, hogy táncolnak-e mások. Ha igen, akkor nyugodtan szabadulj be a táncparkettre és ucu neki ;) Én mikor sulibulin voltam mindig táncoltunk, volt zene, fények minden. Nagyon jó volt. Még a tanárok is ropták. :D A ruháról annyit, hogy valami kényelmeset vegyél fel, hogy ne feszengj, de persze mivel buli, öltözz divatosan. De ne ess túlzásba, ne dobj ki mindent amid van. :D
Pl. egy csőnadrág magassarkúval és egy elegáns bő felsővel szerintem nagyon jól mutat. Hozzá nagy nyaklánc, fülbevaló, karkötő.
Teszek be pár linket még. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!