Turkáló kérdések! Tudna segíteni valaki?
szerintem is csütörötkön nyílik, h amár azt írták hogy szerdán zárva lesz...
Darabáras azt jelenti, hogy vállfán lógnak a cuccok, mindegyiken találsz egy kis cimkét, amin rajta van hogy az éppen mennyibe kerül. Amúgy tényleg drágák, 1500-2000-2500 egy egy póló. Azt nem tudom hogy lesz-e plüss, nem ismerem ezt a céget, nálunk ilyen nincs.
Nem olyan rettenetesen drága az a darabáras Háda....
Egyszerűbb felsők, pólók ilyen 790- 1190 Ft között vannak. 1490 Ft-ba a tunikák kerülnek (de azokból is vannak olcsók)
Pulcsik 1490 Ft- ba szoktak színtén, csak az ilyen kötött ruha (ami olyan hosszú pulcsiszerűség) szokott 1990 Ft- ba kerülni.
KIskabátok 2990- 3490 Ft, a télikabátok viszont drágák, akár 10 ezer körül is lehetnek.
Vannak plüssök, én a lányomnak is vettem, vannak hatalmasak is, 500- 2000 Ft között, de 2000 Ft körül a nagyon nagyok vannak.
Amúgy azt hallottam, hogy a régi turi nem szűnt meg, hanem az emeletre költözött egy kisebb üzlethelyiségbe.
Én a Sugárban dolgozok, a Háda sajnos darabáras volt, a nyitás pillanatában az üzletünkből néztük, mekkora tömeg várta, hogy ízekre szedje a boltot. Amikor a Csepel plázás háda nyílt, az emberek betörték a kirakatot, minddenki meg volt bolondulva. Nyitás napján a Sugárban is egész nap 2-300 ember tolongott bennt, a kasszasorról pedig annyit, hogy az emberek átjöttek hozzánk vásárolni, mert nem győzték kivárni a sort.
Egyébként jó dolgok vannak a Hádában, csak szerintem elég drága.
Habár, ha belegondolsz, ez nem kínai, hanem minőség, és szép állapotban van a legtöbb.
A régi turi felköltözött egy emelettel, a Pirex mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!