Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Turkáló kérdések! Tudna...

Turkáló kérdések! Tudna segíteni valaki?

Figyelt kérdés
Szóval most fog nyílni az Örsön a Sugár áruházban egy Háda turkáló, pontosan szerdán, amikor a honlap szerint árucsere van, viszont azt is írták, hogy azon a napon minden üzlet zárva tart. Akkor most szerdán, vagy csütörtökön fog nyitni a bolt? Anyukám szerint csütörtökön, mert az volt kiírva, de egyáltalán nem vagyok benne biztos. A másik kérdésem, hogy a honlap szerint ez darabáras lesz, ami sokkal drágább, mint a kilós, legalábbis azt olvastam, hogy egy póló ilyen 1500 forint, amiért majdnem lehet venni egy teljesen újat is. És pontosan mit jelent az, hogy darabáras? Hogy számolják? A Sugárban volt előtte egy másik nagyon jó turi, ami kilós volt, és rengetek szuper dolgom van onnan, csak sajnos bezárt. Ott nagyon megérte vásárolni, nem tudom, hogy az újban meg fogja-e érni. Még egy utolsó kérdés, hogy ezekben a Háda boltokban vannak plüssök? Ez azért érdekelne, mert gyűjtő vagyok, és az olyan plüssfigurákat, amiket találtam a másikban, (Japánból behozottakat.) rettenetesen ritkák, és újonnan ilyen 7000 forintba kerülnek. Köszi a segítséget! ^^
2010. okt. 31. 12:28
 1/3 anonim ***** válasza:

szerintem is csütörötkön nyílik, h amár azt írták hogy szerdán zárva lesz...

Darabáras azt jelenti, hogy vállfán lógnak a cuccok, mindegyiken találsz egy kis cimkét, amin rajta van hogy az éppen mennyibe kerül. Amúgy tényleg drágák, 1500-2000-2500 egy egy póló. Azt nem tudom hogy lesz-e plüss, nem ismerem ezt a céget, nálunk ilyen nincs.

2010. okt. 31. 12:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem olyan rettenetesen drága az a darabáras Háda....

Egyszerűbb felsők, pólók ilyen 790- 1190 Ft között vannak. 1490 Ft-ba a tunikák kerülnek (de azokból is vannak olcsók)

Pulcsik 1490 Ft- ba szoktak színtén, csak az ilyen kötött ruha (ami olyan hosszú pulcsiszerűség) szokott 1990 Ft- ba kerülni.

KIskabátok 2990- 3490 Ft, a télikabátok viszont drágák, akár 10 ezer körül is lehetnek.

Vannak plüssök, én a lányomnak is vettem, vannak hatalmasak is, 500- 2000 Ft között, de 2000 Ft körül a nagyon nagyok vannak.

Amúgy azt hallottam, hogy a régi turi nem szűnt meg, hanem az emeletre költözött egy kisebb üzlethelyiségbe.

2010. okt. 31. 13:21
 3/3 Diszka válasza:

Én a Sugárban dolgozok, a Háda sajnos darabáras volt, a nyitás pillanatában az üzletünkből néztük, mekkora tömeg várta, hogy ízekre szedje a boltot. Amikor a Csepel plázás háda nyílt, az emberek betörték a kirakatot, minddenki meg volt bolondulva. Nyitás napján a Sugárban is egész nap 2-300 ember tolongott bennt, a kasszasorról pedig annyit, hogy az emberek átjöttek hozzánk vásárolni, mert nem győzték kivárni a sort.

Egyébként jó dolgok vannak a Hádában, csak szerintem elég drága.

Habár, ha belegondolsz, ez nem kínai, hanem minőség, és szép állapotban van a legtöbb.

A régi turi felköltözött egy emelettel, a Pirex mellé.

2010. nov. 5. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!