Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, de főleg fiúk, nektek...

Lányok, de főleg fiúk, nektek mennyire tetszik ez a fajta öltözdés?

Figyelt kérdés

Fiúk, nektek mennyire vonzó ha egy lány így öltözködik, és lányok, akik kicsit ,,nőiesebben" öltözködnek mit gondoltok róla?

Nekem pl. A nagyon tömeg dolgok, de már egy világosabb farmer is taszító, szóval minden olyan ruhadarab ami minden második lányon van (félreértés ne essék, mindenkinek szíve joga úgy öltözködni ahogy akar, egyszerűen nekem nem tetszik)

Elgondolkodtam vajon azokról mi lehet a közvélemény akik kicsit más műfajt képviselnek.

Pontosabban a grunge, vagy inkább az alter style felé hajló stílusra gondolok:

[link]

[link]

[link]

Az én stílusom talán ennek a háromnak a keveréke, csak nem hordok kalapot, ehelyett lakkcipőket annál inkább.

2017. ápr. 1. 13:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
44%

En ia hordok lakk cipoket, amihez ezerszer noiesebben es elegansabban is fel lehet oltozni, ezek inkabb a tinedzserek tipikus stilusa.

De egyebkent semmivel nem kulonlegesebb a vilagos farmereknel, ugyan ugy egyedi tomeg.

Ettol eltekintve jo, de attol meg ezek nem noiesek.

2017. máj. 5. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!