Nektek tetszik ez a fajta stílus?
Nagyjából ugyanahhoz a stílushoz tartoznak az alábbi összeállítások. Bejön nektek vagy felejtős? ...és miért?
hát nekem nagyon nem
1-2 még elmegy, de a többsége elég hülyén és ízléstelenül néz ki és senkinek nem is állna jól (szerintem)
de hát kinek mi
Vegyesek az érzéseim... Jó is meg nem is.
Ami nekem nem tetszik:
-agyon szaggatott farmerek: a kutya szájából szedték ki?
-szargyűjtő melegítő: eleve az ülepes nadrág nevetséges, utcára meg nem veszünk fel melegítőt
-rövidnadrág alá "cicanadrág" (kivéve ha épp hidegben sportol, de utcára ne)
-zokniba belehúzott nadrág: ez mi ez? oké van egy márkás zoknija és? ugyanúgy büdös lesz a lába:D
-2-3 számmal nagyobb felsők (póló, pulcsi,kabát): ha nem volt a méretében miért vette meg?
Nem rossz egyébként ez a sportos vonal, ha megfelelő méretű pólót, pulcsit vennének fel a normális farmerhoz (olyat is láttam) akkor azt mondanám hogy tényleg bejön. Illetve a bakancsos összeállítások közül is volt 1-2 ami tetszett. De inkább 80%-ban nem tetszik, 20%ban igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!