Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, de főleg fiúk, nektek...

Lányok, de főleg fiúk, nektek mennyire tetszik ez a fajta öltözdés?

Figyelt kérdés

Fiúk, nektek mennyire vonzó ha egy lány így öltözködik, és lányok, akik kicsit ,,nőiesebben" öltözködnek mit gondoltok róla?

Nekem pl. A nagyon tömeg dolgok, de már egy világosabb farmer is taszító, szóval minden olyan ruhadarab ami minden második lányon van (félreértés ne essék, mindenkinek szíve joga úgy öltözködni ahogy akar, egyszerűen nekem nem tetszik)

Elgondolkodtam vajon azokról mi lehet a közvélemény akik kicsit más műfajt képviselnek.

Pontosabban a grunge, vagy inkább az alter style felé hajló stílusra gondolok:

[link]

[link]

[link]

Az én stílusom talán ennek a háromnak a keveréke, csak nem hordok kalapot, ehelyett lakkcipőket annál inkább.

2017. ápr. 1. 13:12
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
*öltözködés, bocsi :D
2017. ápr. 1. 13:12
 2/11 anonim válasza:
63%
Nem oltozkodom igy,de egyebkent nekem tetszik:D 16L
2017. ápr. 1. 13:32
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
Nekem az első kép a stílusom. Én irtó szeretek így öltözködni. És figyi ne érdekeljen mások véleménye. Amúgy engem csak dicsértek, hogy milyen jól nézek ki, szóval, aki nem mer az nem nyer ;) 16/L
2017. ápr. 1. 13:40
 4/11 anonim válasza:
63%

Nekem tetszik, mert nőies és nem kihívó, de egyben divatos is. Nagyon jó, hogy nem akarsz átlagos öltözködési szokást, de nem viszed túlzásba a ,,másságot", hanem megmaradsz nőies :) a megfogalmazásért bocsi, nem nagyon szoktam ilyenekről beszélni :D

20/f

2017. ápr. 1. 13:43
 5/11 anonim ***** válasza:
76%
Van közte egy pár olyan, amit pénzért se vennék magamra, de amúgy látványnak tetszik.
2017. ápr. 1. 13:45
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, mentek a zöld pipák!:) Igazából én művészetis vagyok, és az alkotáson kívül kialakult a másik önkifejezésem is, ami az öltözködésben is megnyilvánul. (16/l)Szeretek így öltözködni, habár azért egyszer pl.megkaptam a lakkcipőmre a hátam mögött hogy miért hordok férficipőt😂 (ráadásul egy olyan csajtól akinek undorító színes tincsek vannak a hajában és hetente másra festi) szóval érdekelt mit mondtok, az én környezetemben értékelik ezt az öltözködést, de azt veszem észre, hogy akik ,átlagosak' azok majdhogynem lenéznek.. pedig mindig megdícsérnek hogy jól nézek ki, van orrkarikám is, habár szerintem ennél a stílusnál is tudni kell a határokat.

Jó nem átlagosnak lenni, és úgy érzem megtaláltam magam:) Minden jót mindenkinek!:D

2017. ápr. 1. 14:42
 7/11 anonim ***** válasza:
63%
Nekem kifejezetten tetszik, általában egyből felfigyelek a hasonlóan öltözködő lányokra. 16f
2017. ápr. 1. 18:04
 8/11 anonim ***** válasza:
52%

Nekem pont olyan stílusom van mint az első képen lévőnek. Engem is néha lenéznek emiatt. DE ekkor csak arra tudok gondolni, hogy én tudok alkotni valami újat. Visszatérve rád. Ne változtass semmit! Ez egy király stílus maradj meg ilyennek :)

15L

2017. ápr. 1. 18:11
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én sem tömeg ruhákat,sem olyan stílusú ruhákat nem hordok, amiket mutattál :D. Viszont tetszenek. Csak egyszerűen nagyon furának érzem magam bennünk. Nem illenek hozzám. De van akinek kifejezetten jól áll
2017. ápr. 1. 19:02
 10/11 anonim ***** válasza:
78%
Nekem nem az a lényeg hogy valaki különleges egyedi legyen,hanem amit felvesz nőies legyen és jól álljon rajta.Például tudom hogy a leggings tömeg cucc de megfelelő felsővel és cipővel nekem nagyon bejön. Ha neked ezek tetszenek,egyértelmű hogy hord ezeket.
2017. ápr. 30. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!