Csajok nektek tetszik ez a fajta szandál ami rajta van? Felvennétek? (KÉP)
2015. máj. 8. 21:44
1/9 anonim válasza:
nem, de én alapból sem szeretem a szandálokat. anyukám hord hasonlókat, csak lapos talpúban :)
3/9 anonim válasza:
Nekem ez túl sok. Nem venném fel.
(17)
6/9 anonim válasza:
Nagyon nem. Ez így képen tök jó, dögös a csaj, meg ami kell, de ha az utcán szembejönne így velem, hát őszintén szólva hülyére röhögném magam. Sok, erőltetett és ez a cipő csak nagyon keveseknek előnyös... vagyis inkább úgy mondám, hogy legalábbis nem hátrányos viselet.
7/9 anonim válasza:
Utcára semmiképpen. Rohadtul nem praktikus, túl hivalkodó. Ilyesmi eseményekre elmegy, de oda inkább vmi elegánsabbat vennék.
8/9 anonim válasza:
Én nem venném fel, alacsony is vagyok, úgyhogy tuti nem állna jól, még jobban összenyomna. Máson amúgy nem zavar, ha ilyen szandál van. :D
9/9 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, már sok kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!