Ez most hogy van akkor a fényes harisnyánál?
Itt pl a legtöbb válaszolónak a gyakorin taszító a fényes harisnya, nem tartja ízlésesnek, de nap mint nap elég sokan hordják. Pedig ilyen outfites cikkeknél, öltözködési blogokban leírják, hogy ha fényes nylonharisnyát vett fel xy az öltözékéhez, az milyen gáz.
Akkor most kinek van igaza?
Van aki rövidnadrághoz se tartja cikinek és hordja, én is pl, de megbámulnak benne.
Én csak az ellentmondásra akartam rávilágítani.
A lycrásakat hordom én is, bár szépek és jó fajta, de ezek se tartósak az a baj. Télen van 40 denes, az tartósabb sokkal, még tavasszal is lehetne hordani-ha lehetne kapni!
Miert nem tartosak Neked?
Nekem minden napra van egy raadasul 15 denes es honapokig siman jo!
Csak arra kell ugyelni hogy ne sertsd meg sehol es akkor nem szakad ki.
Akkor Te nagyon gyotrod oket! :))
Nalam inkabb a fenek resznel megy szet de kiszakadasra felszaladasra nem jellemzo.
A Hipstert ismered?
Esetleg azt probald meg ki ha a masik nem jott be.
Nem gyötröm, csak mivel vékony, nem tartós, de másokat is szoktam látni felszaladt vagy fenék részen kiszakadt harisnyákkal :) Mások tartanak maguknál pótharisnyát ha kiszakadna, néha én is szoktam.
Azért inkább veszek kicsit erősebbet,télen 40-es fascinationt hordtam, de már nem kapni, csak ott középen van szakadás rajta, lábrészen nincs.
Szombaton vettem ezt a figurát, szép fényes és szerintem tartós is, lépésbetétes is. Hypstert nem láttam még, majd megnézem.
Hat nem tudom, nekem tartanak a vekonyak is.
Csak ott megy szet inkabb de potot nem tartok mert maceras felvenni meg eligazgatni.
Egyebkent az Auchanba szoktam venni a Hipstert ott fogsz talalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!