Szerintetek közönséges vagy ízléstelen a fényes anyagú harisnya?
Figyelt kérdés
2016. jún. 13. 16:53
2/7 anonim válasza:
Sokaknak nem tetszik, inkább buliba, vagy ilyen helyre megy, de van pár csaj aki még suliba is felvette pár éve, igaz mostanában nem jellemző, de páran felveszik.
Mi az a "glanz"?
3/7 anonim válasza:
Szerintem is csak simán csúnya.
Van egy ismerősöm aki hordja őket, olyan stílusosan és szépen öltözik, majd meglátod rajta azt a konyakszínű fénylő borzadályt.
4/7 anonim válasza:
Nyilván vannak pasik akiknek bejön, és nyilván egyesek azért is hordják, vagy feltűnésből.
5/7 anonim válasza:
Elég sűrűn hordok harisnyát, ha lehet akkor a legvékonyabb fajtát és kevésbé feltűnőset. Egyébként meg van olyan ruhadarabom amihez kimondottan előnyös egy fényes csillogós harisnya, na meg a pasiknak is jobban bejön ez. Inkább alkalmibb ruhákhoz veszek fel ilyet.
6/7 anonim válasza:
ha fényes harisnyát akarsz hordani csak testszínűt válasz és nem lesz gond
7/7 anonim válasza:
4 évig hordtam ami magasfényű, feltűnően fényes sötét testszínű,(ez passzolt a bőrömhöz, barna bőrű vagyok) de rájöttem, hogy nem jön be többnyire az embereknek, csak pár pasinak, így csak olyant hordok ami nem feltűnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!