Ez most hogy van akkor a fényes harisnyánál?
Itt pl a legtöbb válaszolónak a gyakorin taszító a fényes harisnya, nem tartja ízlésesnek, de nap mint nap elég sokan hordják. Pedig ilyen outfites cikkeknél, öltözködési blogokban leírják, hogy ha fényes nylonharisnyát vett fel xy az öltözékéhez, az milyen gáz.
Akkor most kinek van igaza?
Van aki rövidnadrághoz se tartja cikinek és hordja, én is pl, de megbámulnak benne.
Én is sokszor hordok harisnyanadrágot.
Minihez vagy rövidnadrághoz is felveszek, akár mattot akár fényesebbet.
De például így szerintem jól néz ki:
Kriszti1999, ilyen fényeseket kedveled? Nem szoktak megnézni benne, mert elég feltűnő, főleg ha rövidnadrághoz, tunikához hordom.
Akkor szerinted nem ciki, szerintem amit linkeltél magasfényű testszínűre szokták mondani, hogy nem néz ki jól,de ízlés kérdése akkor.
#7: akkor neked a szolid jön be, mondjuk vannak akiknek a szolid fényűt hordja, de sokan a magasfényűt. Gondolom látjátok ti is?
En is a fenyeseket szeretem,feketet es barnat viselek,de a matt az altalaban nem lycras es lecsuszik ami kenyelmetlen ezeket meg csak eligazitod es egesz nap ugy marad.
Ne foglalkozz vele ki mit mond ami tetszik azt kell viselni,azert is latsz masokon mert ok is igy tesznek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!