A fényes latex leggings vagy a fényes mübör leggings szerintetek még divatos viselet?
Figyelt kérdés
2016. dec. 30. 18:30
1/13 anonim válasza:
Szerintem a mubor, de izles kerdese, azt vedd fel ami NEKED jobban tetszik.
2/13 anonim válasza:
Nem. De attól függ mivel párosítod. Egyébként nem érdekes ha nem divatos ha te szeretnél ilyeneket hordani akkor szíved joga :)
4/13 anonim válasza:
Szerintem igen, hordják többen is, akár a szolidabb műbőrt, vagy a fényes latexet, én is fényes latexet hordok.
5/13 anonim válasza:
divat és elvileg a bőr ruházat még jövőre is divat lesz szóval hordjad nyugodtan. a latex leggings elég univerzális viselet sok mindennel lehet kombinálni persze az ízlésesség határain belül mozogva. már elég elterjedt ahhoz h ne botránkozzon meg rajta senki (mondjuk nem mintha érdekelne de sokakat ez visszatarthat)
6/13 anonim válasza:
Elvileg mindkettő divatos. Bár mi latexest vettünk, a gyerekosztályon volt 152-es méretben a H&M-ben, olyat akart a fiam a táncra. Nekem van műbőr is, de azt már nem szoktam felvenni. 38/N
7/13 anonim válasza:
A fényesekkel az a baj, hogy hamar meglátszik rajta a víz csepp, vagy valamilyen kosz féle, én ilyen nedves törlőkendővel szoktam tisztán tartani, utcai használat során kényes azért.
8/13 mikeXxX válasza:
Szerintem igen sokat látok szerencsére :) !
9/13 anonim válasza:
Fekete az divat, de érdekes, hogy a színesek már nem, pedig nekem tetszene.
10/13 anonim válasza:
Szerintem örök divat nőknél, nagyon szexi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!