Szerintetek csak a szokásos, vagy több? (lent)
Figyelt kérdés
Pár fiú elég éretlen az osztályomból, annyira, hogy pl az ablaknyitóra celluxozott penészes szivaccsal verik egymást... XD
Ezen kivül elég kritikusak is... Mindenbe belekötős korszakukat élik, és a "fúúúj lányok" dolog is megy kinél nagyon, kinél kevésbé.
Egyik nap mélyen dekoltált pólóba mentem iskolába (formásak és pont jó méretűek a melleim) és hallottam h a hátam mögött mondogatják, hogy "Megnőtt az a két szúnyogcsipés" meg hogy "Mintha ikrek lennének" és ilyenek. Ha valaki ronda, azt lecsövesezik, de ilyet még nem mondtak... Ez jó vagy rossz?
14/L
2017. márc. 20. 21:03
1/5 Donald J. Trump válasza:
Na, neked is elvette az eszed, hogy észrevették a csöcseidet. Nem az a lényeg, hogy mit mondanak, hanem ahogy mondják. A bunkó, tapló stílus az szerinted jó vagy rossz?
2/5 A kérdező kommentje:
Ezért kérdeztem, mert nem tudom!
Már érettebb srácoktól kaptam rendes és elég trágár bókokat is de ez nekem a kettő közé esett.
2017. márc. 20. 21:18
3/5 Donald J. Trump válasza:
Más sem fogja tudni helyetted. Ha szereted, hogy úgy beszélnek rólad/veled, mint egy kutyával, akkor bizonyára jó.
4/5 A kérdező kommentje:
Nyilván nem nekik öltöztem ki ennyire, ők csak látták, nem ingereltem őket, éppen hihetetlen kirivón uzsiztam és beszélgettem XD
2017. márc. 20. 22:01
5/5 anonim válasza:
Ha kiteszel valamit a kirakatba, akkor ne csodálkozz, hogy megnézik a "potenciális vevők"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!